Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 21 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Φεύγει σήμερα ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας, ενώ τώρα που μπαίνει στους Διδύμους ανοίγει έναν μήνα με ιδιαίτερη έμφαση στον οικονομικό σας τομέα. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες η δημιουργικότητά σας μπορεί να φέρει έσοδα, ενώ είναι περίοδος αγορών και πωλήσεων. Ταυτόχρονα, η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται σε θέματα αξιών, σταθερότητας και ασφάλειας.

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο Ήλιος σήμερα και ανοίγει έναν μήνα ζωντανό, δημιουργικό, εξωστρεφή, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ήδη βρίσκεται ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιό σας, κι έτσι οι τρεις αυτοί πλανήτες φέρνουν αρκετή δράση στη ζωή σας, με ξεκινήματα κι αποφάσεις. Η ζωτικότητά σας τονώνεται και γίνεστε πιο λαμπεροί.

Καρκίνος

Άλλος ένας πλανήτης θα διατρέχει από σήμερα τον τελευταίο σας οίκο, σύνολο τρεις πλανήτες, που σημαίνει ότι αυτή τη περίοδο είναι φανερό ότι βρίσκεστε σε εποχή απολογισμών και κλεισίματος κύκλων. Μέχρι τα γενέθλιά σας θα υπάρχει ανάγκη απομόνωσης, φυγής, περισσότερου ύπνου. Κάτι κυοφορείται σιωπηλά. Εστίαση σε θέματα τέχνης και πνευματικότητας.

Λέων

Η διέλευση του Ήλιου απ' τους Διδύμους από σήμερα και για ένα μήνα τονώνει ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή, ένα διάστημα με νέες φιλικές γνωριμίες, με δικτύωση και συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους. Τρεις πλανήτες συνολικά στον τομέα σας αυτό. Εντατική ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, θα τονιστεί ακόμα περισσότερο ο επαγγελματικός σας τομέας για ένα μήνα, ενώ ήδη βρίσκεται εκεί ο Ερμής και ο Άρης. Έτσι αυτές οι εβδομάδες θα έχουν αρκετή δράση, προβολή και ξεκινήματα, φαίνεστε πιο πολύ κοινωνικά κι επαγγελματικά, ενώ προχωράτε σε επαφές με άτομα εξουσίας.

Ζυγός

Τρεις πλανήτες θα διατρέχουν τους Διδύμους για τις επόμενες εβδομάδες, από σήμερα και ο Ήλιος, ο οποίος ανοίγει έναν μήνα με ιδιαίτερη έμφαση στις σπουδές, στα ταξίδια, σε ζητήματα νομικών, στη διδασκαλία, τη συγγραφή και την φιλοσοφία. Αυτή την εποχή προχωράτε σε ανοίγματα στη ζωή σας, ενώ έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα.

Σκορπιός

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν οι πλανήτες αυτή τη περίοδο σε ζητήματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, οικονομικές συνεργασίες, κληρονομικά κλπ, και με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ηλίου να “φωτίζει” ανάλογα θέματα. Ταυτόχρονα για ένα μήνα θα φωτίσει κρυφές πτυχές της ζωής σας και ζητήματα σεξουαλικά. Ιδανική περίοδος για ψυχανάλυση.

Τοξότης

Σε πολύ κοινωνική περίοδο βρίσκεται το ζώδιό σας, και με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους από σήμερα και για ένα μήνα να φέρνει πολλές γνωριμίες και συναντήσεις. Ήδη βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο ο Ερμής και ο Άρης, γι' αυτό οι επόμενες εβδομάδες θα δώσουν την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και για επανασυνδέσεις.

Αιγόκερως

Μια συσσώρευση πλανητών στους Διδύμους, από σήμερα και ο Ήλιος, δίνουν αυτή τη περίοδο ιδιαίτερη έμφαση στην εργασία αλλά και σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα είστε αρκετά παραγωγικοί και δημιουργικοί στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας. Συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Εστίαση σε λεπτομέρειες. Αυξημένη κριτική.

Υδροχόος

Σήμερα εισέρχεται και ο Ήλιος στους Διδύμους, ήδη βρίσκεται εκεί ο Ερμής και ο Άρης, μια συσσώρευση πλανητών που τονίζει ιδιαίτερα τον αισθηματικό τομέα, γι' αυτό είναι περίοδος με νέα φλερτ αλλά και με επανασυνδέσεις. Ο Ήλιος για ένα μήνα θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς και λαμπερούς, ενώ τονώνει την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Πολλοί πλανήτες δίνουν έμφαση στον τομέα του σπιτιού, από σήμερα και ο Ήλιος, ο οποίος ανοίγει ένα μήνα στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στην οικογένεια αλλά και σε ζητήματα ακινήτων. Περίοδος μετακομίσεων, ενοικιάσεων, ανακαινίσεων, επιδιορθώσεων. Η εστίασή σας επίσης βρίσκεται στο παρελθόν και τις ρίζες σας.

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους ανοίγει έναν μήνα ιδιαίτερα επικοινωνιακό. Ήδη βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο ο Ερμής και ο Άρης, γι' αυτό οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν πολλές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Είναι περίοδος μάθησης, εξετάσεων, γραψίματος. Εποχή με πολλές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Συναντήσεις με συγγενείς και συμμαθητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being