Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 4 Ιουνίου το φιλμ καταστροφής «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» με τον Ντουέιν Τζόνσον

Έρχεται στις 4 Ιουνίου το φιλμ καταστροφ...

Το θέμα είναι επίκαιρο λόγω και του πρόσφατου σεισμού στο Νεπάλ

Ο 43χρονος σταρ Ντουέιν Τζόνσον μαζί με τους Πολ Τζιαμάτι, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο και Άρτσι Παντζάμπι πρωταγωνιστούν στην περιπετειώδη ταινία καταστροφής «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» («San Andreas») που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 29 Μαίου 2015 ενώ στις Ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) θα βγει στις 4 Ιουνίου, σε 2D και 3D από την εταιρεία Tanweer.

Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Η ταινία «San Andreas» ξανασμίγει τον Ντουέιν The Rock Τζόνσον (τον οποίο είδαμε και στους Μαχητές των Δρόμων 7) με τον σκηνοθέτη Μπραντ Πέιτον, μετά τη συνεργασία τους στο «Journey 2: The Mysterious Island». Στην ταινία «Επικίνδυνο Ρήγμα» που είναι και πολύ επίκαιρη λόγω των πρόσφατων καταστρεπτικών σεισμών στο Νεπάλ, θα δούμε επίσης την Κάρλα Γκουτζίνο («Night at the Museum», «Entourage»), την Αλεξάντρα Νταντάριο («Percy Jackson: Sea of Monsters», «True Detective»), την Άρτσι Παντζάμπι («The Good Wife») και τον υποψήφιο για Όσκαρ, Πολ Τζιαμάτι («Cinderella Man», «Πλαγίως»).

Όπως έγραψαν οι New York Times για τον Ντουέιν Τζόνσον (φιλοξένησαν συνέντευξη του) εκτιμάται ότι πληρώθηκε 12 εκατομμύρια δολάρια. Για τις ανάγκες του ρόλου και του φιλμ που γυρίστηκε στην Αυστραλία, ο σωματώδης και συμπαθής σταρ έκανε ειδική εκπαίδευση κοντά σε πυροσβέστες και διασώστες.

*Τέλος να αναφέρουμε πως το στούντιο της Warner Bros σε μία κίνηση ευαισθησίας για τα χιλιάδες θύματα του σεισμού στο Νεπάλ, άλλαξε την διαφημιστική καμπάνια του φιλμ προτάσσοντας τις προσπάθειες διάσωσης και όχι τις σκηνές καταστροφής από την ταινία. Το φιλμ αναμένεται να σημειώσει εμπορική επιτυχία.

*Στο Χόλυγουντ είχε ξαναγυριστεί μία μεγάλη παραγωγή με θέμα σεισμό το 1974, το "Earthquake" με τον Τσάρλτον Ίστον, τον Τζορτζ Κένεντι και την Άβα Γκάρντνερ.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture