Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 19 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Σήμερα γυρνά ο Ερμής ανάδρομος και θα επηρεάσει τον οικονομικό σας κυρίως τομέα μέχρι τις 11/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, ένα διάστημα με καθυστερήσεις σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές. Πιθανές κι επιστροφές χρημάτων, από και προς εσάς. Την περίοδο αυτή επίσης θα αναθεωρήσετε τις αξίες σας.

Δίδυμοι

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας γυρνά τώρα ανάδρομος και μέχρι τις 11/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα κάνετε μια αναθεώρηση της ζωής σας και της κατεύθυνσής σας, του τι είστε και πώς θέλετε να δείχνετε και να εκφράζεστε. Πρωτοβουλίες και ξεκινήματα αναβάλλονται – ευνοούνται μόνο οι ενέργειες που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν.

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που τυπικά ξεκινά από σήμερα, θα γίνει απ' τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό οι ερχόμενες εβδομάδες θα φέρουν το αναμάσημα περασμένων γεγονότων και το κλείσιμο κύκλων και θεμάτων, γραφειοκρατικών ή άλλων. Μέχρι τις 11/6 λοιπόν που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα κάνετε αρκετούς απολογισμούς.

Λέων

Παλιούς φίλους και γνωστούς θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 11/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, μια περίοδος με διάφορα reunion, ενώ μπορεί να συμμετάσχετε ξανά σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή οργανώσεις που είχατε αφήσει. Κάποια σχέδιά σας βέβαια πάνε πίσω και πρέπει να αναθεωρηθούν. Καθυστερήσεις σε δικτύωση και ίντερνετ.

Παρθένος

Τον επαγγελματικό σας τομέα θα επηρεάσει η αναδρομή του Ερμή, η οποία ξεκινά τυπικά από σήμερα αλλά ήδη τις τελευταίες μέρες θα έχετε αντιληφθεί την επιρροή του, με τις γνωστές αναβολές και καθυστερήσεις που φέρνει. Αποφύγετε τα ξεκινήματα έως τα μέσα Ιουνίου. Στο διάστημα αυτό θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που προβάλλεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Ζυγός

Περίοδος επανασυνδέσεων, λόγω του ανάδρομου Ερμή που τυπικά ξεκινά σήμερα την φαινομενική ανάποδη πορεία του. Μέχρι τις 11/6 που θα γυρίσει σε ορθή φορά, θα φέρει συναντήσεις με ξένους που είχατε να δείτε καιρό. Αναβολές σε δίκες, καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών, αναβολές επίσης σε ταξίδια. Αναθεώρηση της φιλοσοφίας ζωής σας.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να γυρίσει πάλι σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής και αυτή τη φορά θα φέρει καθυστερήσεις κι αναβολές κυρίως σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, οικονομικών συνεργασιών, συντάξεων κλπ, έως 11/6. Ωθεί όμως και σε ψυχολογικούς απολογισμούς και καθάρσεις, σε μια περίοδο ιδιαίτερα ψυχαναλυτική και βαθιά. Αναθεώρηση ερωτική επίσης.

Τοξότης

Ξεκινά και τυπικά η ανάδρομη πορεία του Ερμή από σήμερα, η οποία έως τις 11/6 θα δώσει την ευκαιρία για επανασυνδέσεις, τόσο με κάποιο παλιό σύντροφο, όσο και με συνεργάτες και καλούς φίλους. Δεν ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα. Μια περίοδος στην οποία θα αναθεωρήσετε δεσμούς και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.

Αιγόκερως

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή αυτή τη φορά φέρνει σε σας κυρίως καθυστερήσεις στον εργασιακό χώρο, με αναβολές σε επαφές ή συμφωνίες, ενώ ίσως παρουσιαστούν και βλάβες σε συσκευές επικοινωνίας. Γενικά η καθημερινότητα πάει κάπως πίσω έως τις 11/6. Ένα διάστημα στο οποίο ασχολείστε ξανά με ζητήματα υγείας του παρελθόντος.

Υδροχόος

Ερωτικές επανασυνδέσεις φέρνει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας έως τις 11/6, γι' αυτό είναι καλή περίοδος να επιδιώξετε κάτι τέτοιο, ενώ δεν ευνοεί τα τελείως νέα πράγματα. Κάποια δημιουργικά project ίσως αναβληθούν ή πάνε πίσω. Αναθεώρηση του τρόπου που διασκεδάζετε. Θέματα του παρελθόντος που αφορούν τα παιδιά προκύπτουν ξανά.

Ιχθύες

Επιστροφή στο παρελθόν και στις ρίζες, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 11/6 να κάνει ένα γενικό φλας-μπακ. Μια περίοδος με αρκετή αναμάσηση του παρελθόντος. Ταυτόχρονα, θέματα σπιτιού ίσως πάνε πίσω, ζητήματα ακινήτων καθυστερούν, ενώ δεν είναι καλή εποχή για ενοικιάσεις, μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες, παρά μόνο για επιδιορθώσεις.

Κριός

Γυρνά και τυπικά ανάδρομος ο Ερμής από σήμερα, αλλά ήδη τις τελευταίες μέρες θα έχετε αντιληφθεί τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που φέρνει στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μέχρι τις 11/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε. Διάστημα με επανασυνδέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being