Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ανοίγει το Cine Ψυχικό από τις 14 Μαΐου 2015 και ενώνει τις δυνάμεις του με την Odeon

Ανοίγει το Cine Ψυχικό από τις 14 Μαΐου ...

Θα προβάλλει πολλές νέες αξιόλογες ταινίες όπως το «Μακριά από το Πλήθος» με την Κάρει Μάλιγκαν

Το Cine Ψυχικό είναι από τα ωραιότερα θερινά σινεμά της Αθήνας που μοιάζει μ’ έναν σινε-κήπο και φέτος το καλοκαίρι, ενόψει της νέας καλοκαιρινής κινηματογραφικής σαιζόν, ενώνει τις δυνάμεις του με την κινηματογραφική εταιρεία διανομής Odeon.

Από αυτή την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 λοιπόν, και για όλο το καλοκαίρι, οι πολυαναμενόμενες μεγάλες και εντυπωσιακές παραγωγές του καλοκαιριού θα βρουν καταφύγιο και στον υπέροχο χώρο του Cine Ψυχικό (Κηφισίας 290, Φάρος Ψυχικού), με δροσερά κοκτέιλ, ανανεωμένη διάθεση, αλλά και εισιτήριο στα 8 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, στο Cine Ψυχικό όπως μας πληροφορεί σχετικό δελτίο Τύπου, θα παρακολουθήσουμε ταινίες βασισμένες σε κλασικά μυθιστορήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, όπως το «Μακριά από το Πλήθος» του Τόμας Βίντερμπεργκ με την Κάρει Μάλιγκαν (η οποία με αφορμή την ταινία αυτή φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους της Αμερικάνικης Vogue) και την «Μαντάμ Μποβαρί» της Σόφι Μπαρτ αλλά και πλούσιες παραγωγές όπως τα «Ένα Μικρό Χάος» του Άλαν Ρίκμαν, ο «Χαμένος Παράδεισος» του Αντρέα Ντι Στέφανο και «Η Πριγκίπισσα το’Σκασε» του Τζούλιαν Τζάρολντ.

Επίσης προγραμματίζονται ταινίες από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες του παγκόσμιου σινεμά, όπως ο Γούντι Άλεν και ο Βιμ Βέντερς και πιο συγκεκριμένα σε πρώτη προβολή οι νέες κινηματογραφικές τους δημιουργίες, «Irrational Man» και «Όλα Θα Πάνε Καλά».

Δεν θα λείψουν όμως και οι δροσερές στιγμές γέλιου, με το «Θέλεις ή Δεν Θέλεις» της Τονί Μαρσάλ, το «Our Futures» του Ρεμί Μπεζανσόν, τη feelgood δραμεντί «Love & Mercy» του Μπιλ Πόλαντ αλλά και τη φετινή ταινία αποκάλυψη «Η Οικογένεια Μπελιέ» του Ερίκ Λαρτιγκό, που έκοψε πάνω από 7 εκατομμύρια εισιτήρια στη Γαλλία, σημειώνοντας επιτυχία αντίστοιχη του «Θεέ μου, τι Σου Κάναμε;». Η τελευταία αυτή ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Από την οθόνη του Cine Ψυχικό θα παρελάσουν καθιερωμένοι και ανερχόμενοι σταρ όπως ο Χοακίν Φίνιξ, η Έμμα Στόουν, η Κέιτ Ουίνσλετ, η Κάρεϊ Μάλιγκαν, η Σαρλότ Γκενσμπούργκ, η Μία Ουασικόφσκα, ο Τζον Κιούζακ, ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, η Σοφί Μαρσό, ο Ματίας Σένερτς και πολλοί άλλοι.

*Να δούμε και στην Πάτρα ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής σαιζόν τι θα γίνει με το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο και πότε ακριβώς θα ξεκινήσει την λειτουργία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture