Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 8 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπουδών, στις σχέσεις σας με δασκάλους, αλλά και στη συγγραφή, το διάβασμα, τη φιλοσοφία, τη διδασκαλία. Επίσης έμφαση δίνει σε ζητήματα νομικά και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Η συνάντησή της με τον Πλούτωνα προκαλεί βαθύτερους προβληματισμούς αλλά και πρόσκαιρο αίσθημα ματαιότητας.

Δίδυμοι

Ζητήματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη κυρίως ότι αφορά επενδύσεις, χορηγίες, ασφάλειες, δάνεια, κληρονομικά ή άλλα ζητήματα, ενώ η συνάντησή της με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ανταγωνισμούς, οικονομικούς και ψυχολογικούς. Προσοχή σε ίντριγκες, εμμονές, καχυποψία. Καλή μέρα για ενδοσκόπηση, ψυχανάλυση και έρευνα γενικά. Αρκετά ερωτικό το βράδυ.

Καρκίνος

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, αλλά όχι απαραίτητα ανάλαφρη, καθώς προς το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει τον «σκοτεινό» Πλούτωνα και ενδέχεται να βυθίσει την ψυχολογία σας. Θα έχετε ωστόσο σήμερα την ευκαιρία για συναντήσεις διάφορες, όμως προσέξτε την καχυποψία, τους ανταγωνισμούς, τις εμμονές και τις χειριστικές τάσεις.

Λέων

Δουλειά και χαρά σήμερα με την Σελήνη απ’ το εργατικό ζώδιο του Αιγόκερω, και θα είναι μια αρκετά παραγωγική μέρα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι ανταγωνισμοί και οι ίντριγκες στο χώρο εργασίας, με τη σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα να προκαλεί και χειριστικές συμπεριφορές. Επίσης προσέξτε την υγεία και την διατροφή σας – μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά.

Παρθένος

Πιθανόν σήμερα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να διασκεδάσετε, να παίξετε, να κάνετε σπορ ή ν’ ασχοληθείτε με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι ανταγωνισμοί με τον ερωτικό σύντροφο αλλά και με τα παιδιά. Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα φέρνει πάθος αλλά και καχυποψία.

Ζυγός

Έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι το πιθανότερο είναι να βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Η συνάντησή της με τον «σκοτεινό» Πλούτωνα κατά το βράδυ μπορεί να βυθίσει πρόσκαιρα την ψυχολογία σας, να προκαλέσει εμμονές, πικρίες ή ζήλιες, ενώ γίνεται μια κάθαρση συναισθηματική.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες και αρκετή κουβεντούλα. Ιδέες, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, μαθήματα, σεμινάρια. Δεν λείπουν τα επικοινωνιακά εμπόδια, κυρίως προς το βράδυ που η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα και προκαλεί επίσης τάση για ίντριγκες κι ανταγωνισμούς με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Τοξότης

Στον οικονομικό σας τομέα δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Η συνάντησή της με τον Πλούτωνα βέβαια κατά το βράδυ μπορεί να προκαλέσει εμμονές για τα οικονομικά αλλά και ανταγωνισμούς, ενώ επίσης θα πρέπει να προσέξετε την κτητικότητα και τη ζήλεια.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, στην οποία θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Μέρα ξεκινημάτων και πρωτοβουλιών. Η συνάντησή της με τον Πλούτωνα βέβαια κατά το βράδυ μπορεί να προκαλέσει ένα βύθισμα ψυχολογικό και να γίνει μια κάθαρση – προσοχή σε θλίψη, εμμονές, φοβίες.

Υδροχόος

Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα τελειωμάτων και κλεισίματος κύκλων και διάφορων θεμάτων, σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα κάνει μια κάθαρση ψυχική, ίσως βγουν στην επιφάνεια πικρίες κι ενοχές για θέματα του παρελθόντος. Ανάγκη απομόνωσης και περισσότερου ύπνου.

Ιχθύες

Μέρα δικτύωσης η σημερινή, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στις φιλίες και στις ομαδικές δραστηριότητες. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε συλλόγους, κόμματα κλπ, ή να δραστηριοποιηθείτε στο ίντερνετ, όμως προσέξτε τις ίντριγκες και κάποια ξεκαθαρίσματα στις παραπάνω σχέσεις.

Κριός

Η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω σήμερα φέρνει αρκετές υποχρεώσεις, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας εικόνα. Πιθανόν να νιώθετε πιο ευάλωτοι στην κριτική. Η συνάντησή της με τον Πλούτωνα κατά το βράδυ ίσως βγάλει εμμονές, θυμούς και σκοτεινά συναισθήματα στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being