Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσίαση του βιβλίου "Ευτυχώς Άνεργος" του Πολύδωρου Στελλάτου

Πάτρα: Παρουσίαση του βιβλίου "Ευτυ...

Στο παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο τη Δευτέρα 4 Μαϊου

Με ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Ευτυχώς Άνεργος" του Πολύδωρου Στελλάτου που θα γίνει την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 στις 19.30 το απόγευμα στον χώρο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη της Πάτρας.

Το "Ευτυχώς άνεργος!" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπασωτηρίου, έρχεται για ανατρέψει τον τρόπο με το οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή στο σκηνικό εργασίας. Σίγουρα είναι μια οδυνηρή εμπειρία αλλά υπάρχει και η επόμενη μέρα. Αφού αξιολογήσουμε τα δεδομένα μας, κοιτάμε μπροστά, πώς θα επανέλθουμε με τη σωστή συμπεριφορά και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος ή και να βγούμε μπροστά. Διεκδικούμε αλλά και χτίζουμε στέρεες βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα.

Η αμφισβήτηση ή ο αποκλεισμός από την εργασία δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις και ενεργοποιούν το ένστικτο της επιβίωσης. Ο συγγραφέας φιλοδοξεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις στάση, να αξιοποιήσεις όλα τα ταλέντα σου και να αφήσεις πίσω τα αδιέξοδα.

Με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις θέλει να σου δείξει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανάκαμψης και δημιουργίας αρκεί να σκεφτείς ψύχραιμα και ευρηματικά.

Απλούστατα, δοκιμαζόμαστε ώστε να προετοιμαστούμε για τα καλύτερα που έρχονται, αν δράσουμε σωστά!

Το βιβλίο παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο 25 Απριλίου στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα παρουσία του ίδιου του συγγραφέα του βιβλίου, συμβούλου, εκπαιδευτικού και επιχειρηματία Πολύδωρου Στελλάτου.

Στην εκδήλωση που θα γίνει στην Πάτρα θα μιλησουν

Ο Δημήτριος Σιλιόγκας, Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων και Πρόεδρος Εργαζομένων Εθνικού Κτηματολογίου, η καθηγήτρια φιλόλογος και τέως δημοτική σύμβουλος και τέως αντιδήμαρχος Ήρα Κουρή, η δικηγόρος Ελένη Καρακάση και ο κ. Στελλάτος.

Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος, Άλλαξε τα δεδομένα, δημιούργησε Νέες Ευκαιρίες» είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην σημερινή εποχή, το οποίο προβάλλει λύσεις για κάποιον που έχασε την εργασία του. Το θέμα του όπως αντιλαμβάνεστε είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, στην Ελλάδα της βαθιάς οικονομικής κρίσης και ύφεσης.

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας κ. Στελλάτος, «η εύρεση εργασίας είναι μια σκληρή δουλειά. Θέλει επιμονή και αποθέματα ψυχικών δυνάμεων για να πιστέψεις ότι υπάρχει κάπου λύση και για σένα. Πρέπει να διαχειριστείς την απόρριψη και τις δυσκολίες με θετική διάθεση, ενέργεια και ελπίδα!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture