Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νεκταρίας Ζαγοριανάκου-Μακρυδήμα «Τα Θεριά της Μεσογείου»

Πάτρα: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Σε μια απίστευτη περιπέτεια που «φλέγεται» και από έναν απαγορευμένο έρωτα κοντά στους ατρόμητους Μανιάτες πειρατές και μέσα στα βενετσιάνικα παλάτια, μας ταξιδεύουν «Τα Θεριά της Μεσογείου», στο νέο βιβλίο της Νεκταρίας Ζαγοριανάκου-Μακρυδήμα.

Η παρουσίαση του δεύτερου κατά σειρά, συγγραφικού εγχειρήματος, της γνωστής Κυτταρολόγου- Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Βυζαντινό», παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της επιστημονικής και ιατρικής κοινότητας της Πάτρας.

Για το βιβλίο, αλλά και τη συγγραφέα μίλησαν οι: Νίκη Ι. Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Στέφανος Γερουλάνος, Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Ζυρίχης και τέως καθηγητής Ιστορίας της Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και η δημοσιογράφος, Ελένη Ασημακοπούλου.

Η Νεκταρία Ζαγοριανάκου-Μακρυδήμα γεννήθηκε στη Σπάρτη, μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε ιατρική στη Ρώμη. Ειδικεύτηκε στην κυτταρολογία και αναγορεύτηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και ζει. Η συγγραφέας το 2010 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γνωριμία… με το Ζαγόρι», ενώ ετοιμάζει ήδη το τρίτο συγγραφικό της πόνημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View