Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στη νέα του ταινία "Black Mass" - Ξαναξεκινούν τα γυρίσματα των νέων "Πειρατών της Καραιβικής"

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στη νέα του ταιν...

Ο 51χρονος σταρ μάλιστα ξαναπαντρεύτηκε πριν λίγο καιρό με την 28χρονη ηθοποιό Άμπερ Χερντ

To υποτιτλισμένο featurette της νέας κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο «Black Mass», όπου πρωταγωνιστεί ένας στην κυριολεξία αγνώριστος και μεταμορφωμένος Τζόνι Ντεπ, στο ρόλο ενός Ιρλανδού μαφιόζου, του Τζέιμς «Γουάιτι» Μπάλτζερ, εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης από την εταιρεία που θα διανέμει το φιλμ στις Ελληνικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την Tanweer.

Μάλιστα όπως λέγεται είναι πιθανόν ο Τζόνι Ντεπ που έχει καιρό να κάνει κάποια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, να «φλερτάρει» με το νέο του αυτό ρόλο,  με την τέταρτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ ερμηνείας.

Σε σκηνοθεσία Σκοτ Κούπερ («Crazy Heart», «Σκουριασμένη Πόλη»), στην ταινία «Black Mass» πρωταγωνιστούν επίσης ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Το Παιχνίδι της Μίμησης), Τζόελ Έντγκερτον (Ο Μεγάλος Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν), η Ντακότα Τζόνσον των «50 Αποχρώσεων του γκρι», ο  Κέβιν Μπέικον, ο Πίτερ Σάρσγκααρντ και ο Ντέιβιντ Χάρμπορ.

Το «Black Mass» προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Ακόμα παίζει η Σιένα Μίλερ, την οποία είδαμε ως σύζυγο του Μπράντλει Κούπερ στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» του Κλιντ Ίστγουντ.

Στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του '70, ο πράκτορας του FBI, Τζον Κόνολι (Έντγκερτον) πείθει τον Ιρλανδό μαφιόζο Τζέιμς "Γουάιτι" Μπάλτζερ (Ντεπ) να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε ένα κοινό στόχο: την Ιταλική μαφία. Η δραματική αυτή ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ανίερης συμμαχίας, η οποία ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Γουάιτι να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο, και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης.

Το «Black Mass» περιλαμβάνει πραγματικά ένα all-star cast. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Σκοτ Κούπερ και το στόρι βασίζεται στο βιβλίο Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob, των Ντικ Λερ και Τζέραρντ Ο’Νιλ.

*Στο μεταξύ όπως γράφει η Αγγλική Mirror, ο 51χρονος Τζόνι Ντεπ επιστρέφει δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, στο σετ γυρισμάτων της 5ης πολυαναμενόμενης ταινίας των «Πειρατών της Καραιβικής» με τίτλο «Dead Men Tell No Tales» όπου υποδύεται και πάλι τον καπετάνιο Τζακ Σπάροου.

Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στην Αυστραλία ενώ η ταινία όπου συμπρωταγωνιστούν οι Javier Bardem και Brenton Thwaites προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το 2017. Ο Ντεπ να προσθέσουμε πως ξαναπαντρεύτηκε, αυτή την φορά με την ξανθιά ηθοποιό Amber Heard, η οποία είναι 28 ετών, τον περασμένο Φεβρουάριο.

*Οι προηγούμενες 4 ταινίες των "Πειρατών" έχουν ούτε λίγο ούτε πολύ κάνει διεθνείς εισπράξεις άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων αγγλικών λιρών, όπως θυμίζει η Αγγλική Mirror.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture