Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο χιπ χοπ καλλιτέχνης Ευθύμης παρουσιάζει στην Πάτρα την Κυριακή τον δίσκο του «Εκδοχή Έψιλον»

Ο χιπ χοπ καλλιτέχνης Ευθύμης παρουσιάζε...

Στο μπαρ Ghetto, στις 21.30 το βράδυ

Μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σειρά έχει η Πάτρα για τον Ευθύμη (Terror X Crew - Α/Ε), ο οποίος θα πραγματοποιήσει μία live παρουσίαση του πολυαναμενόμενου δίσκου του με τίτλο «Εκδοχή Έψιλον» αυτή την Κυριακή 26/4/2015 στην Πάτρα, στο μπαρ Ghetto, στην οδό Ευμήλου 8, πίσω από την ΔΕΗ και το Metro.

Είσοδος: 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης των εισιτηρίων:

Discover, Ηχότοπος, Citrus.

Έναρξη: 21.30

Special Guest: Sifu VERSUS

Opening Act: Feel in'.

Όταν ένας από τους ζωντανούς θρύλους της ελληνικής Χιπ Χοπ σκηνής επιστρέφει στη δισκογραφία, τότε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο λόγος για τον Ευθύμη από τους Terror X Crew και Α/Ε, όχι απλά έναν από τους καλύτερους MC's που έχουν πιάσει μικρόφωνο στην Ελλάδα αλλά έναν ιδιαίτερο καλλιτέχνη που μιλάει μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να πει.

Η 1η του προσωπική δουλειά με τίτλο Εκδοχή Έψιλον κυκλοφορεί μετά από πολλές αναβολές και ο Ευθύμης μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους θα την παρουσιάσει ζωντανά για 1η φορά στην Πάτρα, την Κυριακή 26 Απριλίου στον ιδιαίτερο χώρο του Ghetto.

Ο Ευθύμης έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο το 1995, με το κλασικό πλέον EP, Terror X Crew. Είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει, ως σοφός «γέροντας» αλλά με την ίδια τρέλα όπως τις πρώτες μέρες για να δώσει στα δικά του παιδιά τη γεύση που τόσο καιρό όλοι περιμέναμε.

Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας και ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά, με αναφορές από όλη την πορεία του Ευθύμη, από τις εποχές των Terror X Crew και Α/Ε, μέχρι την νέα εποχή που ξεκινάει σήμερα με την Εκδοχή Έψιλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.ekdoxhepsilon.com.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View