Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα «ερωτικά του ’21…» παρουσιάζονται το Σάββατο στη Ναύπακτο

Τα «ερωτικά του ’21…» παρουσιάζονται το ...

Το ενδιαφέρον βιβλίο έχει γράψει ο γνωστός Πατρινός εκπαιδευτικός Κυριάκος Σκιαθάς

Το βιβλίο του Πατρινού εκπαιδευτικού και συγγραφέα Κυριάκου Σκιαθά με τίτλο «Τα ερωτικά του ’21», που ιστορεί τα πάθη και τα παθήματα των αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, συνεχίζοντας με επιτυχία το πανελλήνιο ταξίδι του, «δένει» αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στο πανέμορφο και συνάμα αρχοντικό λιμάνι της γειτονικής Ναυπάκτου, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Στόχος του βιβλίου και του συγγραφέα είναι με καθάριο πατριωτικό σκοπό να θυμίσει τις ερωτικές αταξίες και περιπέτειες των πρωτεργατών του θρυλικού Εικοσιένα – ‘21, την παλικαριά και την αντρειοσύνη τους.

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου θα γίνει στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Ναύπακτος” στην γραφική παραλία του Γριμπόβου.

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν, η επιμελήτρια του βιβλίου, αρχαιολόγος-ιστορικός, φιλόλογος Νίκη Ράλλη, ο φιλόλογος Θεόδωρος Τομαράς και ο φιλόλογος-ιστορικός, υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Όραμα, Νίκος Χαλαζιάς. Με το συγκεκριμένο φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης συνεργάζεται και ο Κυριάκος Σκιαθάς.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πατρινός φιλόλογος – ποιητής Γιάννης Η. Παππάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture