Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καθαρισμός του βυθού και της ακτής στην παραλία Κάστρου Ρίου

Καθαρισμός του βυθού και της ακτής στην ...

Την Κυριακή 26/4/2015 στις 11 το πρωί από τους Patrinistas και Gefyristas

Οι ομάδες εθελοντισμού και ενεργοποίησης Patrinistas και Gefyristas προσκαλούν το κοινό την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις 11 το πρωί στην παραλία Κάστρου Ρίου (αρχή Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης - Δυτική Προβλήτα), να συμμετάσχει στην παγκόσμια δράση του κινήματος "Let’s do it Greece" καθαρίζοντας την ακτή της και γνωρίζοντας το Κάστρο Ρίου.

Στην δράση θα συμμετέχουν και αυτοδύτες που θα καθαρίσουν την θαλάσσια περιοχή - βυθό γύρω από το Κάστρο Ρίου.

Όπως λέει το δελτίο Τύπου, θα ακούσουμε την ιστορία του Κάστρου, θα καθαρίσουμε τον βυθό και την ακτή και θα ακολουθήσει μια ναυτική δράση-έκπληξη, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει.

Το κίνημα Let’s do it Greece είναι μέρος του παγκόσμιου Let’s do it World στο οποίο συμμετέχουν 180 χώρες και απαριθμεί 8.000.000 εθελοντές. Σε ετήσια βάση, διοργανώνονται εκδηλώσεις με στόχο οι εθελοντές να καθαρίσουν την χώρα τους συμβάλλοντας στη μείωση της ρύπανσης.

Το 2015 είναι η 4η χρονιά που η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό το κίνημα φροντίζοντας για την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης εμπράκτως.

Χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View