Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Kάλεσμα στον κόσμο του Αιγίου

Παναιγιάλειος: Kάλεσμα στον κόσμο του Αιγίου

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας των πλέι άουτ

Κάλεσμα στο κόσμο κάνει η ΠΑΕ Παναιγιάλειος για την στήριξη της ομάδας στα πλέι άουτ που ακολουθούν, με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε λίγες ημέρες ο Παναιγιάλειος ξεκινά τους αγώνες play out για την παραμονή στην Football League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σε αυτήν της την προσπάθεια η «Μαύρη Θύελλα» σε χρειάζεται και σε θέλει δίπλα της. Έχει ανάγκη τη δύναμή σου, τη στήριξή σου, όπως έπραξες στα δύσκολα, όπως πράττεις πάντα όπου υπάρχει «Παναιγιάλειος».

Δείξε λοιπόν έμπρακτα τη «μελανόλευκη» αγάπη σου με τη συνεχή παρουσία σου στους πέντε εντός έδρας κρίσιμους αγώνες και μην αφήσεις μόνη την ομάδα μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνει.

Απόκτησε το συντομότερο δυνατό την κάρτα διαρκείας που επιθυμείς (VIP, απλή, γυναικεία) και έλα να ενώσεις τη φωνή σου με τις υπόλοιπες φωνές των φιλάθλων μας, ώστε όλοι μαζί σε λίγο καιρό να πανηγυρίσουμε την παραμονή τού Παναιγιαλείου μας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Οι κάρτες διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια τής ομάδας μας διατίθενται ΜΟΝΟ από τα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος) και από τα μέλη τής διοίκησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθανασόπουλος: "Eίναι μεγάλη ομάδα ο Παναιγιάλειος"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports