Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αθανασόπουλος: "Eίναι μεγάλη ομάδα ο Παναιγιάλειος"

Αθανασόπουλος: "Eίναι μεγάλη ομάδα ...

Ο τερματοφύλακας του Αιγίου θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν

Στο περιθώριο των αποκαλυπτηρίων του πούλμαν του Παναιγιάλειου, ο τερματοφύλακάς του Χρήστος Αθανασόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να μείνει και τη νέα σεζόν, ενώ επεσήμανε πως λίγες ομάδες έχουν τον κόσμο των Αιγιωτών.

Αρχικά ανέφερε: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Γνώριζα από την αρχή και για τη διοίκηση, και για το χρήμα και για τα παιδιά που υπάρχουν. Πάνω από όλα ήρθα για την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Η μεγαλύτερη δύναμη του Παναιγιάλειου είναι ο κόσμος. Εύχομαι να γεμίζει το γήπεδο. Λίγες ομάδες έχουν τέτοιο κόσμο. Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις σε τέτοια ομάδα».

Πρόσθεσε λέγοντας: «Όλα παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο και η διοίκηση έχει κάνει πολλά πράγματα. Ακόμα και το πούλμαν είναι σημαντικό βήμα. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έχουν τις ευθύνες τους. Όσες ομάδες έχουν καλή διοίκηση και κόσμο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αυτές θα αντέξουν στο χρόνο».

Όσο για το αν θα ήθελε να παραμείνει και τη νέα αγωνισστική περίοδο υποστήριξε: «Θα ήθελα να μείνω και του χρόνου στον Παναιγιάλειο, αρκεί να είναι και η ομάδα ευχαριστημένη από τις επιδόσεις μου. Θα ήταν τιμή μου να μείνω. Ο Παναιγιάλειος προσελκύει καλούς παίκτες, γιατί έχει καλό όνομα».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports