Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια πολύ τυχερή όψη με τον Δία, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευτυχείς εξελίξεις στα ερωτικά και σε προσωπικούς στόχους, ενώ απογειώνει την δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την ζωτικότητα. Καλά νέα και σε σχέση με τα παιδιά. Βιώνετε τη γενναιοδωρία της ζωής.

Ταύρος

Κάποια καλά πράγματα απ' το παρελθόν έρχονται και σας ανταποδίδονται αυτές τις μέρες με το ευεργετικότατο τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Μια όψη που “ανοίγει” τον ψυχικό σας κόσμο και σας κάνει γενναιόδωρους συναισθηματικά. Συγχώρεση, αίσθημα πληρότητας, αίσια ολοκλήρωση κύκλων. Εύνοια σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Δίδυμοι

Μια όψη πολύ ευεργετική, το τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα έρχεται αυτές τις μέρες να φέρει στη ζωή σας ανθρώπους θετικούς, που σας ανοίγουν δρόμους για το μέλλον. Ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση και τη συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους, κάτι που σας δίνει χαρά. Πιθανές πολύ καλές συμφωνίες και ευχάριστα νέα. Γενναιοδωρία σε συγγενικές σχέσεις.

Καρκίνος

Εξαιρετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η τυχερή όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες ευτυχείς εξελίξεις και καλά έσοδα. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά, ενώ αυξάνει η δημοφιλία σας η επαγγελματική αλλά και η κοινωνική. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας συναισθηματικής και οικονομικής. Αγορές που ενθουσιάζουν.

Λέων

Άμεσα σάς ευεργετεί το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες βγάζει τον large και γενναιόδωρο εαυτό σας στην επιφάνεια, ενώ επίσης βιώνετε και την καλοσύνη και γενναιοδωρία των άλλων ανθρώπων και της ζωής. Ευτυχείς εξελίξεις σε προσωπικούς στόχους, θετικά ανοίγματα, ταξίδια, επιτυχίες, γνώσεις, αισιοδοξία, χαρά!

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια πολύ καλή όψη, το τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες σάς φέρνει κάποια δώρα, πιθανόν να επιστρέφει ορισμένες ευεργεσίες που είχατε κάνει στο παρελθόν. Φέρνει επίσης θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και στήριξη από τρίτους, χορηγίες κλπ. Ανοίγει και φωτίζει τον ψυχικό σας κόσμο, αίσθημα ολοκλήρωσης.

Ζυγός

Θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει αυτές τις μέρες το πολύ ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ βιώνετε τη γενναιοδωρία των άλλων. Ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση, τη συμμετοχή σε ομάδες και την ενασχόληση με το ίντερνετ, όπου αυξάνει η δημοφιλία σας. Ανοίγονται δρόμοι για το μέλλον, το οποίο τώρα διαφαίνεται αισιόδοξο.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα ευεργετική για τα επαγγελματικά σας είναι η τυχερή όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί να υπάρχουν ευνοϊκές εξελίξεις, ενώ άτομα εξουσίας σάς βοηθούν. Αυξάνει η δημοφιλία η επαγγελματική αλλά και η κοινωνική, αυξάνει επίσης η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σας. Βελτίωση και στην υγεία.

Τοξότης

Αρκετή τύχη προσφέρει αυτές τις μέρες το πολύ ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που φέρνει θετικά ανοίγματα στη ζωή σας και ευτυχείς εξελίξεις στα αισθηματικά και σε δημιουργικά project. Η ζωή είναι γενναιόδωρη μαζί σας τώρα, ενώ αυξάνει η δημοφιλία σας. Επιτυχίες σε σπουδές, νομικά θέματα. Ταξίδια, γνώσεις, άνοιγμα πνευματικό.

Αιγόκερως

Αφήστε τον φοβικό και αρνητικό εαυτό σας στην άκρη τώρα που κορυφώνεται μια πολύ τυχερή όψη, το τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών. Κάποια άτομα σάς ευεργετούν οικονομικά. Μια όψη που ανοίγει και ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας. Αίσθημα γενναιοδωρίας.

Υδροχόος

Τον θετικό και γενναιόδωρο εαυτό των ανθρώπων βιώνετε αυτές τις μέρες με την πολύ τυχερή όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να γνωρίζετε ανθρώπους που σας ενθουσιάζουν και σας ανοίγουν νέους δρόμους. Ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Ωραία κοινωνική ζωή, βόλτες, ταξιδάκια. Μάθηση, σεμινάρια.

Ιχθύες

Σημαντική τόνωση στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας προσφέρει αυτές τις μέρες η τυχερή όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει κέρδη και ευνοϊκές εργασιακές εξελίξεις, ενώ χαίρεστε περισσότερη τη δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σας. Ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Ευνοϊκές εξελίξεις και σε υγεία, διατροφή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being