Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Κύπρια τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου για μία μοναδική live εμφάνιση έρχεται στην Πάτρα

Η Κύπρια τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου...

Αυτή την Παρασκευή στο Disco Room

Μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της δεκαετίας του ’90, η Κύπρια Στέλλα Γεωργιάδου (είναι γεννημένη στην Αμμόχωστο) αναμένεται να έρθει στην Πάτρα για μία ξεχωριστή live μουσική εμφάνιση στο Disco Room της οδού Αγίου Ανδρέου και Πατρέως αυτή την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στις 11 το βράδυ.

Η αγαπητή και γοητευτική Στέλλα Γεωργιάδου που μάλιστα πρόσφατα ήταν και καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι E, κυκλοφόρησε την 1η της προσωπική δισκογραφική δουλειά το 1994. Από τις μεγάλες της επιτυχίες ήταν τα κομμάτια «Τώρα μου μιλάει», «Ο κόσμος όλος να καεί», «Τα’ χω χαμένα», «Λιώμα», κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η Στέλλα Γεωργιάδου ζει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο, όπου και έχει προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα μαζί με τον αδερφό της Πιερή. Τα δύο αδέρφια έχουν δημιουργήσει το «Κτήμα Γεωργιάδου», όπου μάλιστα εκτός από τον πολυχώρο εκδηλώσεων όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια υπάρχει και λειτουργεί κι ένας χώρος εκτροφής γαϊδουριών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View