Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "Χαμένοι στον Παράδεισο" παρουσιάστηκε στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

Η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "Χαμέ...

Η παράσταση την Παρασκευή 3/4 θα παιχθεί στο στέκι της Κίνησης Πρόταση στην Πάτρα

Τις προηγούμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 18 & 19/03, στο Κατάστημα Κράτησης Πάτρας του Αγ. Στεφάνου όπως αναφέρεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης, φιλοξενήθηκε η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με τίτλο «Χαμένοι στον παράδεισο».

Η δραματουργική επεξεργασία είναι του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Θοδωρή Αμπαζή και η σκηνοθεσία του Διονύση Βούλτσου. Παίζουν ο Διονύσης Βούλτσος και η Ελένη Καλατζοπούλου.

Στο Κατάστημα Κράτησης Πάτρας ήρθαν μαζί με τη βοηθό και φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, Ιωάννα Τζαμαργιά.

Η παράσταση δόθηκε στο χώρο της βιβλιοθήκης και άγγιξε μια ευρεία θεματολογία. Με αφορμή το θέμα των ναρκωτικών, έδωσε έκφραση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις, την κρίση της μέσης ηλικίας, τη μοναξιά και την αποξένωση εντός της οικογένειας κ.ά.

Η ίδια η παράσταση, το κυκλικό στήσιμο των θέσεων των θεατών, αλλά και η διάθεση και η κινητοποίηση από την πλευρά των συντελεστών πυροδότησε έναν πολύ ενδιαφέροντα κύκλο συζήτησης με τους θεατές, κρατούμενους και προσωπικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εκ μέρους του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας, ευχαριστούμε θερμά το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και τους συντελεστές της παραγωγής "Χαμένοι στον Παράδεισο", τόσο για την ευκαιρία που μας έδωσαν με την πρόταση που μας έκαναν, όσο και για τη θετική, ανοικτή και υποστηρικτική τους παρουσία στην επί της ουσίας επαφή τους με τους κρατούμενους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View