Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμός για το πρώτο... ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα - Ουρές για φρέσκο και φθηνό γάλα όλο το 24ωρο

Χαμός για το πρώτο... ΑΤΜ γάλακτος στην ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Είναι το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα και βρίσκεται επί της οδού Πατησίων και Τροίας στην Κυψέλη και η τιμή του 1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα.

Με την αγορά προπληρωμένης κάρτας απολαμβάνει κανείς έκπτωση και προμηθεύεται το 1 λίτρο έναντι 0,90 ευρώ. Δίπλα στον αυτόματο πωλητή, μπορεί κανείς να αγοράσει πλαστικό μπουκάλι ή να φέρει το δικό του. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα.



Οπως γράφει και η Καθημερινή τα ΑΤΜ γάλακτος ξεκίνησαν από τη Λάρισα, επεκτάθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τώρα ήρθαν και στην Αθήνα, ωστόσο επειδή το λογότυπο και όνομα παρεμφερές με της αντίστοιχης επιχείρησης σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, ξέσπασε επιχειρηματικός πόλεμος.

Υπενθυμίζεται πως τα ΑΤΜ γάλακτος ξεκίνησαν από τη Λάρισα, επεκτάθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τώρα ήρθαν και στην Αθήνα.

Το σημείο τριβής όμως μεταξύ της ΠΙΕΣγάλα (λειτουργεί το μηχάνημα της Αθήνας) και της εταιρείας ΘΕΣγάλα-Πιες, η οποία δραστηριοποιείται σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε η επωνυμία της πρώτης. Η δεύτερη (ΘΕΣγάλα-Πιες) έσπευσε, με ανακοίνωσή της, να αποσαφηνίσει αρχικώς ότι ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία ΠΙΕΣγάλα, που προμηθεύει το αυτόματο μηχάνημα της Αθήνας και στη συνέχεια να την κατηγορήσει για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.

Σχετικά με το μηχάνημα της Αθήνας ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς τονίζει μεταξύ άλλων ότι:
«Η χρήση ίδιων στοιχείων ή παρεμφερών συμβόλων και χρωμάτων έχει ως στόχο να παραπλανήσει το καταναλωτικό κοινό και να οικειοποιηθεί την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα, τη δυναμική και τη φήμη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα - ΠΙΕς πανελλαδικά», ενώ επιφυλάχθηκε για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της. Η «ΘΕΣγάλα-Πιες», που απασχολεί περισσότερα από 60 άτομα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, εκτιμάται ότι θα κλείσει τη χρήση 2015 με αύξηση τζίρου έως 20%. Διαθέτει περίπου 13-14 τόνους γάλακτος ημερησίως μέσω των 13 μηχανημάτων της Θεσσαλονίκης και άλλους 6-7 τόνους, επίσης ημερησίως, μέσω των 15 στη Λάρισα.

πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις