Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Στον "αέρα" τα καρναβαλικά πληρώματα που στεγάζονται στον ΑΣΟ - Δεν πήραν απάντηση από τον δήμαρχο για το που θα μεταφερθούν

Πάτρα: Στον "αέρα" τα καρναβαλ...

Τα μέλη των πληρωμάτων του ΑΣΟ συναντήθηκαν την Δευτέρα 30 Μαρτίου με τον Δήμαρχο Πατρέων

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε κατά την διάρκεια της Καρναβαλικής περιόδου, από την πλευρά του Δήμου Πατρέων σχετικά με την στέγαση των πληρωμάτων στον χώρο του ΑΣΟ, τα πληρώματα του ΑΣΟ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη στο χώρο του Δημαρχείου την Δευτέρα 30/3/2015.

Όπως αναφέρουν τα μέλη των πληρωμάτων του ΑΣΟ (τα οποία φτιάχνουν κάθε χρόνο τα άρματα και καρναβαλικές τους κατασκευές στον χώρο του ΑΣΟ) στη συνάντηση αυτή κατατέθηκε έγγραφο με ερωτήματα στο Δήμαρχο, για τα οποία και περιμένουν την απάντηση και τοποθέτηση του Δημάρχου.

Η κατάθεση του εγγράφου συνοδεύτηκε από την παρουσίαση της συμβολής των πληρωμάτων στο Πατρινό Καρναβάλι, της καλλιτεχνικής τους παρέμβασης σε αυτό και της δημιουργικής πνοής που δίνουν στην παρέλαση και στη πόλη.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης όσο και ο παρευρισκόμενος Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος, δεν είχαν προς το παρόν, κάποια πρόταση να μας κάνουν και συμφωνήσαμε ότι θα μας έχουν ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη, όπως αναφέρουν τα πληρώματα του ΑΣΟ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά εκ μέρους των πληρωμάτων στο Δήμαρχο των 2 φωτογραφικών άλμπουμ εκδόσεως του Επιμελητηρίου Αχαίας, στα οποία, ο κύριος κορμός τους αναφέρεται στα πληρώματα του ΑΣΟ.

Ακολουθεί η επιστολή – έγγραφο που κατέθεσαν τα καρναβαλικά πληρώματα του ΑΣΟ στον κύριο Πελετίδη

Θέμα: Παραχώρηση εγκαταστάσεων ΑΣΟ

Κύριε Δήμαρχε,

σε συνέχεια της επίσκεψης σας στον χώρο δημιουργίας του ΑΣΟ κατά την καρναβαλική περίοδο, την εισήγηση στο ΔΣ του Καρναβαλικού Οργανισμού της πρότασης περί απόδοσης του ακινήτου στον Δήμο και της συνάντησης σας με τους εκπροσώπους μας για την πληρέστερη ενημέρωση σας όσον αφορά το καθεστώς υπό το οποίο λειτουργεί ο ΑΣΟ.

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας και συγκεκριμένα:

Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ο χώρος του ΑΣΟ για αποθήκες του Δήμου;

Έχετε εναλλακτική πρόταση για την στέγαση των πληρωμάτων του ΑΣΟ σε άλλο χώρο αντίστοιχων προδιαγραφών (εμβαδό, ύψος, πρόσβαση, ηλεκτρομηχανολογική υποδομή);

Αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου η υποστήριξη της ιδιωτικής καρναβαλικής πρωτοβουλίας;

Τα πληρώματα του χώρου καρναβαλικής δημιουργίας του ΑΣΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture