Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι σπουδαστές σεφ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος έδωσαν το παρών στην ημερίδα "Υγεία και Υγειονομική Εμπειρία"

Οι σπουδαστές σεφ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ε...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2015 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η  ημερίδα που διοργάνωσε  το ΠΜΣ «Θεσμοί και Πολιτικές Υγείας» του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, την περασμένη Παρασκευή  27 Μαρτίου 2015  και ώρα 12.00 - 14:00 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου  με θέμα : «Υγεία και Υγειονομική Εμπειρία. Διαστάσεις και Προοπτικές».

Στην διάρκεια της ημερίδας έγιναν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και παρουσιάσεις από διακεκριμένους Καθηγητές του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που είχαν τη χαρά να τις παρακολουθούσουν πολλοί εργαζόμενοι υγείας και φοιτητές.

Τα επίκαιρα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν τα εξής:

«Χρήση και αξιολόγηση της τεχνολογίας στην υγεία: η Διεθνής και Ελληνική εμπειρία», για το οποίο μίλησε η Μαίρη Γείτονα,  Αναπληρώτρια  Καθηγήτρια  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου -  Διδάσκουσα  ΠΜΣ  Θεσμοί & Πολιτικές Υγείας.

«Οικονομική κρίση και συστήματα υγείας», το οποίο παρουσίασε ο Χαράλαμπος Οικονόμου,  Αναπληρωτής Καθηγητής  Παντείου  Πανεπιστημίου - Διδάσκων  ΠΜΣ  Θεσμοί & Πολιτικές Υγείας.

«Θεσμική αντιμετώπιση του ανήλικου ασθενούς: από τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας στη Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού» που παρουσίασε η Ηλέκτρα Κουτσούκου,  Διδάκτωρ   Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Διδάσκουσα  ΠΜΣ Θεσμοί  & Πολιτικές Υγείας.

«Παρενόχληση στην εργασία. Υγειονομικές διαστάσεις» για το οποίο μίλησε ο Μάνος Σπυριδάκης,  Αναπληρωτής  Καθηγητής  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου -  Διευθυντής και Διδάσκων  ΠΜΣ Θεσμοί &  Πολιτικές Υγείας.

To παρών στην ημερίδα έδωσαν και οι σπουδαστές σεφ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους καθώς ανέλαβαν το μεσημεριανό γεύμα για τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες στην ημερίδα. Η επιλογή των πιάτων καθώς και η άψογη παρουσίαση τους κέρδισαν τις εντυπώσεις και απέσπασαν συγχαρητήρια των συμμετεχόντων αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών που τους παρέχεται.

Την ημερίδα παρακολούθησαν επίσης και οι σπουδαστές του τμήματος βοηθός νοσηλευτή και μαιευτικής καθώς από τα τμήματα διοίκησης και οικονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Οι φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View