Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Πατρινή ηθοποιός Ανδριάνα Χαλκίδη θα διαβάσει το μήνυμα του Πολωνού σκηνοθέτη Κριστόφ Βαρλικόφσκι

H Πατρινή ηθοποιός Ανδριάνα Χαλκίδη θα δ...

Σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου την Παρασκευή στις 18:30 το απόγευμα

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα θεάτρου που είναι η 27η Μαρτίου, διοργανώνει μία ξεχωριστή όπως αναμένεται πολιτιστική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, αυτή την Παρασκευή στις 18:30 το απόγευμα.

Η Πατρινή ηθοποιός Ανδριάνα Χαλκίδη που αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Γιαννούλα» θα διαβάσει το μήνυμα του Πολωνού σκηνοθέτη Κριστόφ Βαρλικόφσκι & οι καθηγητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών Λίνα Ρόζη και Δημήτρης Τσατσούλης θα αναλύσουν το μήνυμα του σπουδαίου σκηνοθέτη που  βρίσκεται στη λίστα των μεγάλων ονομάτων του παγκόσμιου θεάτρου ενώ οι παραστάσεις του φιγουράρουν στα διεθνή φεστιβάλ.

Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον σπουδαίο Πίτερ Μπρουκ, τον Σουηδό Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, τον Τζόρτζιο Στρέλερ και τον Κρίστιαν Λούπα, όχι μόνο στην Πολωνία αλλά και στην Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Το μήνυμα Πολωνού σκηνοθέτη Κριστόφ Βαρλικόφσκι μεταφράζεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες, δημοσιοποιείται μέσα από το δίκτυο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και τα Εθνικά του Κέντρα αλλά και θεατρικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture