Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Φεστιβάλ Rockwave θα φιλοξενήσει τους Prodigy και Judas Priest τον Ιούλιο στην Μαλακάσα

Το Φεστιβάλ Rockwave θα φιλοξενήσει τους...

Το φεστιβάλ γίνεται φέτος 20 χρονών

Στις 4 Ιουλίου 2015 θα έρθουν για να παίξουν στη σκηνή της Μαλακάσας στην Αθήνα, οι δημοφιλείς Βρετανοί εκπρόσωποι της ηλεκτρονικής σκηνής Prodigy και οι βετεράνοι του χέβι μέταλ Judas Priest.

Οι Prodigy, όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Έθνος, έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις με το ελληνικό κοινό και αποφάσισαν, για ακόμη μία φορά, να συμπεριλάβουν την Ελλάδα στο πρόγραμμα της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιούν. Με την περιοδεία αυτή αξίζει να σημειωθεί πως προωθούν και το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «The day is my enemy», τα τραγούδια του οποίου σημειώνουν ήδη μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη και Αμερική.

Οι Prodigy που σχηματίστηκαν το 1990, έχουν πουλήσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια δίσκους, έχουν πειραματιστεί με νέες ιδέες και έχουν εξελίξει τον ήχο τους. Το συγκρότημα των Liam Howlett (συνθέτης/ keyboards), Keith Flint (φωνητικά) και Maxim (mc/φωνητικά) ξεκίνησε ως underground rave συγκρότημα και υπήρξε πρωτοπόρο του λεγόμενου big beat.

Οι Judas Priest είναι επίσης γνώριμοι του ελληνικού κοινού αλλά και όλων των φαν της χέβι μέταλ στον πλανήτη καθώς έχουν διαγράψει μία πορεία 40 ολόκληρων χρόνων. Είναι διάσημοι όχι μόνον για τα τραγούδια τους, αλλά και για τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους, σε μία από τις οποίες είχαν μάλιστα... αποχαιρετίσει το ελληνικό κοινό, τελικά όμως συνεχίζουν να περιοδεύουν ανά τον κόσμο.

Την ίδια βραδιά θα παίξει και το πιο διάσημο ελληνικό μέταλ συγκρότημα, οι Rotting Christ. Η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες της 4ης Ιουλίου ξεκίνησε στα Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture