Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στην Πάτρα κοστίζουν 20 και 15 ευρώ

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Χαρούλα...

Ξεκίνησε η διάθεση και προπώληση τους

Κυκλοφόρησαν όπως ήδη γράψαμε οι αφίσες που προαναγγέλλουν τον ερχομό της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Χαρούλας Αλεξίου στην Πάτρα την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 21.00 το βράδυ.

Η Χάρις Αλεξίου θα έχει μαζί της όπως συνηθίζει στα καλλιτεχνικά της live προγράμματα των τελευταίων 2 χρόνων τους Nouveau Sextet, μία μπάντα με την οποία έχει «δέσει» πολύ.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της μεγάλης ερμηνεύτριας στην Πάτρα κοστίζουν 20 ευρώ στην πλατεία και 15 ευρώ στον εξώστη του Συνεδριακού κέντρου και προπωλούνται στο δισκοπωλείο Discover στην οδό Πατρέως και στο κατάστημα οπτικών Καραμούζης στην οδό Μαιζώνος πλησίον  της πλ. Γεωργίου.

Με μια αγκαλιά τραγούδια και με μουσικές που ξεσηκώνουν όταν ακούγονται από τους υπέροχους σολίστες του Nouveau Sextet, θα καταφθάσει η Χαρούλα Αλεξίου στην Πάτρα σε περίπου δέκα ημέρες από τώρα. Το πρόγραμμα της θα περιλαμβάνει κομμάτια από την πιο τελευταία της αξιόλογη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τα όνειρα γίνονται πάλι» αλλά και όλες τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το «Ταγκό της νεφέλης», το εμβληματικό «Όλα σε θυμίζουν» του Μάνου Λοίζου και τόσα άλλα όπως την «Δημητρούλα», την «Αριστοτέλους», την «Πανσέληνο», κ.α.

Στη σκηνή του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου στο Ρίο θα είναι μαζί της οι Nouveau Sextet, η «μπάντα αποκάλυψη» όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο με τους έξι κορυφαίους σολίστες να παίζουν δυνατά και ορμητικά τα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Η μπάντα είναι οι Θωμάς Κωνσταντίνου - Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο, Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο, Φλάουτο Caval, Δημήτρης Τσάκας, Soprano και alto Σαξόφωνο, κλασική Κιθάρα και Φλάουτο, Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο και Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α.).

Τον ήχο επιμελούνται οι: ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Management Χάρις Αλεξίου: ΟΛΓΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ.

Οργάνωση παραγωγής: FOUR SEASONS.

*Από τις πιο τελευταίες της εμφανίσεις στην Πάτρα ήταν στα τέλη Αυγούστου του 2013 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ του αείμνηστου Ανδρέα Δ. Ανδριόπουλου. Η Χαρούλα Αλεξίου είχε παίξει και τότε παρέα με τους Nouveau Sextet.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View