Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Θέμα τιμής η νίκη επί της Μπαρτσελόνα"

"Θέμα τιμής η νίκη επί της Μπαρτσελ...

Δήλωσε ο Γκάνι Λουάλ ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού

Θέμα τιμής και καρδιάς είναι για τον Παναθηναϊκό η νίκη στην αυριανή (21:45, ΝΕΡΙΤ) αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής των «πρασίνων», χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα τον πρώτο από τους έξι «τελικούς» που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός έως το τέλος του Top 16: «Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια ακόμη. Έξι τελικούς για να μπούμε στην τετράδα. Κάθε ματς το κοιτάζουμε διαφορετικά.

Η Μπαρτσελόνα μια ομάδα πολύ δυνατή, πλήρης και το θετικό για αυτή είναι πως οι περισσότεροι παίκτες της παίζουν πολύ καιρό μαζί. Παίζει πολύ καλά το τρανζίσιον, έχει εξαιρετικούς σουτέρ και παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ. Εμείς κοιτάζουμε μόνο αυτό το παιχνίδι, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

«Νιώθω πολύ καλά», δήλωσε ο Γκάνι Λουάλ, ο 27χρόνος Αμερικανός σέντερ, για την προσαρμογή στους «πρασίνους». «Είμαι σε μία νέα ατμόσφαιρα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ».

Ο Λαουάλ τόνισε ότι για τον Παναθηναϊκό η νίκη στην αυριανή συνάντηση είναι θέμα τιμής, λόγω των τριών ήττων που έχουν γνωρίσει οι «πράσινοι» από τους «Μπλαουγκράνα» στην φετινή σεζόν, στην κανονική περίοδο και στο Top 16 της Ευρωλίγκας:

«Κάθε βήμα που κάνουμε στη διοργάνωση είναι σημαντικό. Θέλουμε να φτάσουμε καταρχάς στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Βλέπουμε όμως κάθε βδομάδα με ξεχωριστό τρόπο και πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αυτό που μας τόνισε ο κόουτς είναι ότι πρέπει να προσέξουμε την ταχύτητα, το τρανζίσιον και τη φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα με τους Τόμιτς και Πλάις. Πιστεύω πως όλα είναι θέμα καρδιάς. Χάσαμε τρεις φορές φέτος, οπότε είναι και θέμα τιμής το αυριανό παιχνίδι».

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τις ατυχίες που αντιμετώπισε: «Νιώθω μια χαρά και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να επιστρέψω στο 100%. Μακάρι να είμαι έτοιμος αύριο για να βοηθήσω».

«Τα θέματα εγωισμού και γοήτρου παίζουν σημαντικό ρόλο όταν παίζεις με τη Μπαρτσελόνα που σε έχει νικήσει φέτος τρεις φορές», επισήμανε ο Παππάς και υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς και η κρισιμότητά του είναι μεγάλη. Πάμε για τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας».

Πηγή: esake.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports