Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H ροκ μπάντα από το Χιλιομόδι 1000mods live στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή το βράδυ

H ροκ μπάντα από το Χιλιομόδι 1000mods l...

Θα παίξουν στο Metropolis Live

Αυτή την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 μετά τις 21.30 το βράδυ θα έρθουν για να παίξουν στην Πάτρα, στο Metropolis Live στην οδό Τσαμαδού 19, οι 1000mods, που είναι μία μπάντα που παίζει psychedelic stoner ροκ.

Τα μέλη της μπάντας είναι οι Dani / Bass & φωνή, Giannis / Guitars, George / Guitars και Labros / Drums.

Οι 1000mods προέρχονται από την περιοχή Χιλιομόδι και πρωτοσυστάθηκαν ως γκρουπ το καλοκαίρι του 2006. Έκτοτε όπως αναφέρουν στην σελίδα τους στο facebook, έχουν κάνει πάνω από 150 live μουσικά σώου και έχουν μοιραστεί την σκηνή με μουσικές μπάντες όπως οι Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze, Karma to Burn, κ.α.

Οι 1000mods διακρίνονται για τον vintage εξοπλισμό τους και τις γεμάτες πάθος και ενέργεια ερμηνείες τους στην σκηνή. Στο πλαίσιο της προώθησης του ντεμπούτου άλμπουμ τους, πραγματοποίησαν πάνω από 40 συναυλίες σε 15 ευρωπαικές χώρες. Έπαιξαν σε γνωστά φεστιβάλ όπως τα Desertfest, Up In Smoke 3, Rockwave και Lake on Fire.

Η επίσκεψη τους στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή γίνεται στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, του 2ου τους άλμπουμ με τίτλο «Vultures».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View