Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ολοκληρώνεται απόψε το One Night Band Festival στην Πάτρα με τους The Swing Shoes & Sugahspank

Ολοκληρώνεται απόψε το One Night Band Fe...

Στις 21.30 το βράδυ, στο Επίκεντρο+

Ολοκληρώνεται απόψε Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 21.30 το One Night Band Festival στο Επίκεντρο+ στην οδό Αγίου Διονυσίου και Νόρμαν στην Πάτρα με τους The Swing Shoes & Sugahspank.

Οι The Swing Shoes που ως μπάντα δημιουργήθηκαν το 2006 και ξεχωρίζουν για τους swing ρυθμούς τους, μετά την Πάτρα θα εμφανιστούν το προσεχές Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 μαζί και με την Sugahspank! στο Six d.o.g.s. στο Μοναστηράκι, στην Αθήνα όπου και θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «A Holy Show».

Το «A Holy Show» κυκλοφόρησε από τη The Lab Records τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει πάρει ήδη πολύ καλές κριτικές. Περιλαμβάνει 12 κομμάτια, πρωτότυπα και διασκευές, και ηχογραφήθηκε ζωντανά σε μία μέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ και η πρώτη φορά που θα παιχτεί ολόκληρο μπροστά σε κοινό.

Να προσθέσουμε πως οι The Swing Shoes ξεκίνησαν από τους Άδωνι Γουλιέλμο και Γιώργο Κούτρα σαν κιθαριστικό ντουέτο και αργότερα το γκρουπ πήρε την σημερινή του μορφή έχοντας ως μέλη του και τους Πάνο Τομαρά – μπάσο και Βαγγέλη Κασβίκη και Ιάκωβο Κρόκο.

Όσο για την εντυπωσιακή μελαχρινή Sugahspank από τον Πειραιά η οποία έχει ξαναεμφανιστεί και έχει πραγματοποιήσει μουσικό live στην Πάτρα, έκανε το σόλο δισκογραφικό της ντεμπούτο πριν από 7 χρόνια με το «The incredible, the invisible».

*Το One Night Band Festival στην Πάτρα ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 16/2/2015.

Τιμή εισόδου 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και μπύρα 500 ml).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture