Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ήρθε η στιγμή για διάγνωση; Ασφαλώς!

Ήρθε η στιγμή για διάγνωση; Ασφαλώς!

Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση

Η τριχόπτωση αποτελεί μια επίμονη αλλά αντιμετωπίσιμη κατάσταση.

Ως τέτοια την αντιμετωπίζει το επιστημονικό προσωπικό που στελεχώνει την κλινική μαλλιών Bergmann Kord. Όλα ξεκινάνε με μία ασφαλή πληροφόρηση, ειλικρινή ενημέρωση και εμπεριστατωμένη διάγνωση δεδομένης της τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας που κατέχει. Κατόπιν, η έμπειρη ιατρική ομάδα καταδεικνύει σε κάθε ενδιαφερόμενο εφαρμόσιμες λύσεις ανάλογα με την περίπτωση.

Διατίθεται δυναμικό όλων των ειδικοτήτων (πλαστικοί χειρουργοί, βιοχημικοί, δερματολόγοι, ενδοκρινολόγοι-διατροφολόγοι) ώστε να προκύπτει ένα άρτιο διαγνωστικό αποτέλεσμα. Με άριστη εξειδίκευση και συνδυασμό των παραπάνω επιστημονικών πεδίων προκύπτει μια πλήρως τεκμηριωμένη διάγνωση.

Ακολουθείται καταγραφή του ιατρικού ιστορικού, κλινική επισκόπηση, μικροσκοπική ανάλυση του τριχωτού και των μαλλιών και τριχοριζόγραμμα.

Διερευνώνται τυχόν δερματολογικοί παράγοντες πάθησης, πιθανές δυσλειτουργίες του τριχωτού ή των μαλλιών καθώς και η ύπαρξη δυστροφικών τριχών. Υπολογίζεται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, η διάμετρος και οι λοιπές προδιαγραφές της τρίχας καθώς και η ποιοτική της επάρκεια. Ο διαγνωστικός έλεγχος που διεξάγεται με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο συμβάλλει στη σωστή αποτίμηση της κατάστασης.

Στόχος της Bergmann Kord είναι να συνδράμει μέσα από μια αξιόπιστη και λεπτομερή συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο στην εύρεση της πιο ενδεδειγμένης λύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610 424545) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κλινικής στη διεύθυνση: www.kord.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being