Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πατρινοί προερχόμενοι από τοπικά κανάλια οι παρουσιαστές των καρναβαλικών παρελάσεων για την ΝΕΡΙΤ

Πατρινοί προερχόμενοι από τοπικά κανάλια...

Αυξημένος αναμένεται ο αριθμός των συμμετεχόντων στις παρελάσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου της Αποκριάς

Το βράδυ σήμερα Τρίτη 17/2/2015 ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να γνωστοποιηθούν από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καρναβάλι Πάτρας, Νίκο Χρυσοβιτσάνο τα ονόματα των παρουσιαστών που θα κληθούν το ερχόμενο τελευταίο σαββατοκύριακο της αποκριάς 21 και 22 Φεβρουαρίου 2015 να περιγράψουν και να παρουσιάσουν για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ τις δύο καρναβαλικές παρελάσεις στην Πάτρα, την νυχτερινή ποδαράτη και την μεγάλη κεντρική παρέλαση της Κυριακής το μεσημέρι.

Οι δύο μεταδόσεις από την ΝΕΡΙΤ θα είναι διάρκειας μιάμιση ώρας τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή (14.30 – 16.00).

Οι παρουσιαστές που αναμένεται να επιλεγούν σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα είναι Πατρινοί και έχουν ξαναπαρουσιάσει τις αποκριάτικες παρελάσεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Ο κ. Χρυσοβιτσάνος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα όταν ρωτήθηκε από το thebest.gr σήμερα το πρωί καθώς όπως είπε, θα πρέπει πρώτα να δοθεί και η σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών του Διοικητικού συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης και της γνωμοδοτικής επιτροπής.

Ήδη από την ΝΕΡΙΤ (η κρατική τηλεόραση επιστρέφει στην Πάτρα μετά από την περσινή χρονιά που λόγω και του μεταβατικού σταδίου της και της αναστάτωσης που επικρατούσε με το κλείσιμο της ΕΡΤ, απείχε και δεν είχε αναλάβει την μετάδοση του Πατρινού καρναβαλιού) έχουν επικοινωνήσει οι υπεύθυνοι με τον κύριο Χρυσοβιτσάνο για να συνεννοηθούν για την θέση όπου θα στηθούν οι κάμερες, το τηλεοπτικό βαν και ο γερανός.

Πέρυσι να θυμίσουμε, πως τις καρναβαλικές παρελάσεις της Πάτρας είχε μεταδώσει το κανάλι του Alpha, με παρουσιαστές την Θεσσαλονικιά Ελένη Τσολάκη και τους Τζίμη Πολίτη και Κατερίνα Τσουκαλά.

Αναφορικά με την εικόνα που έχει ο κ. Χρυσοβιτσάνος για το τελευταίο σαββατοκύριακο που κορυφώνεται το Πατρινό καρναβάλι, αναμένεται η συμμετοχή του κόσμου στα γκρουπ να είναι μεγαλύτερη από πέρυσι.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο thebest.gr, μπορεί ο αριθμός των πληρωμάτων που θα παρελάσουν να είναι κατά 10 λιγότερα από πέρυσι, ωστόσο ο αριθμός των συμμετεχόντων υπολογίζεται πως θα είναι αυξημένος.

Σε καλά επίπεδα κυμαίνονται και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής με την πληρότητα στο 70% και με ανοδική τάση όπως είπε ο κ. Ηλίας Μεντζελόπουλος. Πάντως ο κ. Χρυσοβιτσάνος που χρειάστηκε να βρει δωμάτιο για κάποιους δικούς του φίλους, δεν μπόρεσε όπως μας είπε να βρει μέσα στην Πάτρα παρά μόνο στο Ρίο, για το τελευταίο διήμερο της αποκριάς.

Τέλος το μεγάλο ζητούμενο είναι τι καιρό θα κάνει το σαββατοκύριακο και την καθαρά Δευτέρα. Οι μέχρι τώρα προγνώσεις μιλούν για ευνοικό καιρό το Σάββατο αλλά για ψιλόβροχο την Κυριακή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture