Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ρομαντική κομεντί "Το Μυστικό της Ευτυχίας" προβάλλεται στην Πάτρα

Η ρομαντική κομεντί "Το Μυστικό της...

Παίζει ο Σάιμον Πεγκ και η Ρόζαμουντ Πάικ

Μία νέα κινηματογραφική ταινία που βγήκε από την περασμένη Πέμπτη και προβάλλεται στην Πάτρα, στην αίθουσα 8 των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων είναι «Το Μυστικό της Ευτυχίας - Hector and the Search for Happiness».

Πρόκειται για μία γνήσια feel-good ταινία, μια ρομαντική κομεντί με εξωτική ατμόσφαιρα, λαμπερό καστ που περιλαμβάνει και την όμορφη 35χρονη Αγγλίδα ηθοποιό Ρόζαμουντ Πάικ (υποψήφια φέτος για Όσκαρ β’ ρόλου» για το «Gone Girl») και ένα συναρπαστικό, ταξιδιάρικο σενάριο βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Francois Lelord.

«To Μυστικό της Ευτυχίας» όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, είναι ένα σύγχρονο παραμύθι, μια μοντέρνα ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή τον Simon Pegg (Shaun of the Dead) και αξέχαστους δεύτερους ρόλους που ενσαρκώνουν οι Rosamund Pike (Pride and Prejudice), Christopher Plummer (Beginners), Jean Reno (Leon), η Αυστραλή ηθοποιός Toni Collette (The Sixth Sense) και ο Σκανδιναβός Stellan Skarsgård (Nymphomaniac).

Ο Hector (Simon Pegg) ένας καλοπροαίρετος τύπος, επαγγελματικά επιτυχημένος (ψυχίατρος με μεγάλη πελατεία), ζει φαινομενικά την τέλεια ζωή. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι και τόσο ρόδινα. Νιώθει εντελώς εγκλωβισμένος. Συζεί με την όμορφη κοπέλα του, την Clara (Rosamund Pike), σε ένα πολύ κομψό διαμέρισμα στο Λονδίνο. Έχει αρχίσει να γίνεται νευρικός και πολύ δύστροπος με τους ασθενείς του, των οποίων η κατάσταση δεν βελτιώνεται καθόλου. Επίσης, η σχέση του με την Clara μοιάζει αδιέξοδη.

Ο Hector νιώθει ότι εξαπατά τον κόσμο. Πώς μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς του να γίνουν πιο ευτυχισμένοι, όταν ο ίδιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει ευτυχία; Έτσι, ο Hector αποφασίζει να κάνει το γύρο το κόσμου, ώστε να ανακαλύψει τι σημαίνει να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος.

Το φιλμ διανέμει στους κινηματογράφους η εταιρεία Feelgood.

H σκηνοθεσία είναι του Πίτερ Τσέλσομ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture