Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 6 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα, 6 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη αντίθεσης με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες ωθεί σε υπερβολές διάφορες και σε επιπόλαιες ή και αγενείς συμπεριφορές, οι οποίες χαλούν τις ισορροπίες στις σχέσεις, αν και αυξάνει τη χαρά και το χιούμορ. Προσοχή ωστόσο σε θεατρινισμούς, αφέλεια και σε υπερβολική αισιοδοξία.

Ιχθύες

Η έλλειψη ακρίβειας και τακτικότητας είναι ένα πρόβλημα για το ζώδιό σας, το οποίο είναι αρκετά χαοτικό. Ειδικά αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία, μπορεί να είστε πιο απρόσεκτοι στη δουλειά, σε καθημερινές εργασίες αλλά και με την υγεία σας. Προσέξτε τις υπερβολές κάθε είδους, την αφέλεια και την αμέλεια.

Κριός

Αυξάνει το χιούμορ, τη χαρά και την ανεμελιά αυτές τις μέρες η αντίθεση Ήλιου-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα, αυξάνει όμως και την επιπολαιότητα, γι' αυτό μπορεί να φέρεστε κάπως απερίσκεπτα σε φίλους αλλά και στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Προσέξτε τις ακρότητες με τις παρέες σας και τις υπερβολές στη διασκέδαση.

Ταύρος

Έντονη τάση για υπερβολές κάθε είδους προκαλεί αυτές τις μέρες η πληθωρική αντίθεση Ήλιου-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Είναι ευχάριστο το κλίμα, με χιούμορ κι ευθυμία, ωστόσο μπορεί να εκδηλώνονται συμπεριφορές επιπόλαιες ή αγενείς και χωρίς λεπτότητα, κάτι που θέλει προσοχή ώστε να μην κοστίσει στην κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα.

Δίδυμοι

Πιο χαρούμενες μέρες, με την αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα ν' αυξάνει την ευθυμία, ενώ το ταλέντο του ζωδίου σας στα χιουμοριστικά λογοπαίγνια γίνεται πιο εμφανές. Προσέξτε ωστόσο να μην πείτε πράγματα απρεπή, γιατί είναι μια όψη που ωθεί σε επιπόλαιες συμπεριφορές. Απερισκεψία σε επικοινωνία, σπουδές, νομικά θέματα, μετακινήσεις.

Καρκίνος

Αν και το κλίμα είναι ευχάριστο, χιουμοριστικό και πιο άνετο με την αντίθεση Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες, ωστόσο ωθεί σε σπατάλες και σε επιπόλαια οικονομική διαχείριση γενικά. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του και θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε αγορές που κοστίζουν περισσότερα απ' την πραγματική αξία. Εκτιμήστε καλύτερα τα πράγματα.

Λέων

Πληθωρική, εύθυμη κι ευχάριστη η επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, όμως μπορεί αυτές τις μέρες ταυτόχρονα να διογκώνει και την αίσθηση σπουδαιότητάς σας – προσοχή σε τάσεις μεγαλομανίας, σε εγωισμό, δογματισμό και σε υπερβολές κάθε είδους. Προσέξτε επίσης να μην λειτουργείτε επιπόλαια ή χωρίς λεπτότητα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος

Το ζώδιό σας είναι ακριβές και λεπτολόγο, ωστόσο αυτές τις μέρες η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να σας κάνει επιπόλαιους και αμελείς, τόσο στη δουλειά, όσο και σε καθημερινές εργασίες αλλά και στην συμπεριφορά σας προς ανθρώπους. Κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή, λόγω της οποία ίσως λειτουργείτε απερίσκεπτα και στην υγεία και διατροφή σας.

Ζυγός

Ευχάριστη και χιουμοριστική η επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό οι τελευταίες μέρες είναι πιο ανέμελες και θετικές. Ωστόσο ωθεί σε επιπόλαιες και υπερβολικές συμπεριφορές, κυρίως με φίλους, γνωστούς αλλά και στα ερωτικά. Μπορεί να κοιτάτε τα πράγματα και το μέλλον με μια μεγάλη δόση απερισκεψίας τώρα.

Σκορπιός

Είναι πιο προσεκτικό και ιδιαίτερα καχύποπτο το ζώδιό σας, ωστόσο αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να λειτουργείτε κάπως επιπόλαια ή με αμέλεια και αφέλεια. Κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή, η οποία είναι μεν ευχάριστη, όμως κάποιες υπερβολικές ή χωρίς λεπτότητα συμπεριφορές μπορεί να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Τοξότης

Δεν φημίζεται για την ακρίβεια και την προσεκτικότητά του το ζώδιό σας, αντιθέτως, φημίζεται για την επιπολαιότητα, η οποία αυξάνει περισσότερο αυτές τις μέρες με την πληθωρική αντίθεση Ήλιου-Δία. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, η οποία φέρνει χιούμορ και χαρά μεν, ωθεί όμως και σε λόγια ή συμπεριφορές χωρίς λεπτότητα.

Αιγόκερως

Είναι προσεκτικό, αξιόπιστο και “σφιχτό” με τα οικονομικά το ζώδιό σας, όμως αυτές τις μέρες με την πληθωρική αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί να λειτουργείτε επιπόλαια οικονομικά και συναισθηματικά, και να κάνετε κάποιες σπατάλες. Προσοχή σε κακές εκτιμήσεις σε ζητήματα που αφορούν δάνεια, εφορία, κληρονομικά, επενδύσεις ή άλλα οικονομικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being