Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η γυναικεία φύση… σε βάθος

Η γυναικεία φύση… σε βάθος

Η Bergmann Kord παρέχει υπεύθυνες, επιστημονικές λύσεις

Τα μαλλιά αποτελούν διαχρονικά κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισης και το πιο ισχυρό γνώρισμα γοητείας και ομορφιάς για τη γυναικεία φύση. Μελέτες αναφέρουν ότι το ποσοστό των γυναικών που υποφέρουν από μόνιμη ή εποχιακή τριχόπτωση ανέρχεται περίπου στο 40% του πληθυσμού.

Τόσο το ιστορικό όσο και η ηλικία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιστημονικά σωστή διάγνωση της γυναικείας τριχόπτωσης.

Τα συχνότερα αίτια του φαινομένου σχετίζονται με διάφορους παράγοντες που μεμονωμένα ή σε συνδυασμό καθιστούν την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αρκετά σύνθετη και τη λύση της αποτέλεσμα λεπτομερούς εξέτασης και ενδελεχούς μελέτης για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό αφενός να πραγματοποιείται σωστή διάγνωση και αφετέρου να ακολουθείται η ενδεδειγμένη αγωγή. Η επιστήμη παρέχει τη δυνατότητα για πληθώρα έγκυρων και αποτελεσματικών λύσεων σχετικά με τον έλεγχο της γυναικείας τριχόπτωσης και την αποκατάσταση των μαλλιών. Η Bergmann Kord, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, παρέχει υπεύθυνες, επιστημονικές λύσεις που προτείνει το εξειδικευμένο ιατρικό της επιτελείο και προκύπτουν ανάλογα με την περίπτωση και το πόρισμα των εξετάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610 424545) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κλινικής στη διεύθυνση: www.kord.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being