Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Παναγιώτης Λαλιώτης: "Μου δώσατε τη χαρά, αλλά και τη δύναμη να συνεχίσω"

Παναγιώτης Λαλιώτης: "Μου δώσατε τη...

Το ευχαριστώ του υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ

Σε ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Λαλιώτης επισημαίνει: "Oι πολίτες με την ψήφο τους στις 25 Ιανουαρίου ανέλαβαν την ευθύνη. Ξέφυγαν από τις γραμμές και μπήκαν σε πορεία με «οδηγό» τις αξίες μας, την αξιοπρέπειά μας, την ιστορία μας.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους τους πολίτες της Αχαΐας για τα καλά λόγια και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε την προεκλογική περίοδο, με ήθος και εντιμότητα. Τους ευχαριστώ όμως, και για το γεγονός ότι έδωσαν στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην επικράτεια.

Όλοι μαζί αναλάβαμε το πολιτικό φορτίο με πολιτικό λόγο,  επιχειρήματα και με πολιτικό πολιτισμό.

Αναλάβαμε με απόλυτο τρόπο τον αγώνα κατά του παλαιοκομματικού συστήματος του παρασκηνίου, της συκοφαντίας, της αρνητικής ψήφου.

Αποτελεί τιμή και μεγάλη ευθύνη η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Μου δώσατε τη χαρά, αλλά και τη δύναμη να συνεχίσω.

Το ήθος, η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια παραμένουν οι σύνδεσμοι με κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά.

Πιστός σε αυτές τις αρχές και τιμώντας την επιλογή σας θα συνεχίσω να βρίσκομαι στις επάλξεις. Άλλωστε η φωνή σας είναι ισχυρή ήδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος στο οποίο με επιλέξατε για να σας εκπροσωπώ.

Οφείλω να συγχαρώ και δημόσια τον Νίκο Νικολόπουλο για την εκλογή του, όπως επίσης, και όλους τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Νομού μας με την ευχή να εργαστούν προς όφελος των πολιτών για την Αχαΐα που μας αξίζει.

Όπως είχα δεσμευτεί και προεκλογικά θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά σας, ενώ θα επιδιώξω να ενισχύσω με κάθε τρόπο την αμφίδρομη επικοινωνία μας, πόρτα-πόρτα, στόμα με στόμα με την ίδια υπεύθυνη, συνεχή και συνεπή πολιτική στάση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015