Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Νιώθω τη νεολαία... κι αταλάντευτα θα είμαι η φωνή της"!

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Νιώθω...

"Μαζί μ' εσάς θα μείνω φίλος και συνεργάτης" είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σ' ένα χαλαρό μεσημεριανό καφέ.

Χαλάρωσε για λίγο αργά το μεσημέρι, με νεολαίους,ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αποδεχόμενος πρόσκλησή τους για μία σύντομη αποτίμηση του προεκλογικού αγώνα,καθώς και συζήτηση για πολλά από τα διλήμματα που έχουν τεθεί στους νέους για το μέλλον τους και την τύχη που τους επιφυλάσσει το αύριο.

Παρόντων, του Τομεάρχη της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Σιαδήμα,του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Χρήστου Τσιαβίκου και του Υπευθύνου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πόλης, ζήτησε εγρήγορση μέχρι να κλείσουν οι κάλπες αλλά και μετά μέσα στα εκλογικά κέντρα, στα οποία πολλοί νεολαίοι θα βρίσκονται διαφυλάσσοντας την όλη εκλογική διαδικασία.

Ευχαρίστησε τους νέους για το σθένος,τον αγώνα τους και την προσφορά τους στην παράταξη,ενώ ξεκαθάρισε πως "κάθε του σκέψη,κάθε του άποψη και δράση έχει ως αφετηρία τους νέους,ενθυμούμενος πως κι αυτός ξεκίνησε στα 33 το χρόνια να πολιτεύεται κι ουδέποτε δείλιασε,παλεύοντας για τις ιδέες του και την αλλαγή νοοτροπιών μέσα στο κόμμα και στην κυβέρνηση".

Στηλίτευσε μάλιστα και κατέκρινε τακτικές τσουβαλιάσματος νεολαίων, που κάποιοι χρησιμοποιούν για μπούγιο και μετακινούμενη μάζα,από περιοχή σε περιοχή ανά την Αχαία.

"Για μένα ο νέος χρησιμεύει στην κατάθεση της σκέψης του, ουσιαστικά και ωφέλιμα. Η πρόοδος είναι στα χέρια του και η τροχοδρόμηση αυτής απ' αυτούς έχει αφετηρία" τόνισε ο Αχαιός υποψήφιος και κατέληξε:

"Εγώ κι εσείς ήμασταν εδώ,θα είμαστε και ξανά θα είμαστε.Όσοι δεν ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις,απλά είναι επισκέπτες πολιτικοί και ίσως ως σαν φερτοί σήμερα...μάθουν κάποτε πως η Αχαία δεν είναι χωριό αλλά ο τόπος μας κι αυτόν θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015