Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Μεγάλη δυναμική, στο μικρό χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου, ανέπτυξε ο Βασίλης Γκολφινόπουλος

Μεγάλη δυναμική, στο μικρό χρονικό διάστ...

Νεοεμφανιζόμενος στα πολιτικά πράγματα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Παρότι νεοεμφανιζόμενος στα πολιτικά πράγματα της Αχαΐας, ο υποψήφιος Βουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Βασίλης Γκολφινόπουλος κατάφερε να αναπτύξει μεγάλη δυναμική μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου.

Ένας λόγος που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν πως έπαιξε «ομαδικά» για την επιτυχία του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο νομό. Ακόμα και στις δημόσιες τοποθετήσεις του φρόντιζε πάντα να προβάλει ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έρευσε στην Ελληνική πολιτική σκηνή όχι για να ικανοποιήσει τις προσωπικές φιλοδοξίες των στελεχών του, αλλά για να αποτελέσει μέσα από τις θέσεις του, τον εγγυητή για να κυβερνηθεί η Ελλάδα μετά την 25η Ιανουαρίου.

Με καθαρές θέσεις και προτάσεις, εξήγησε στους Αχαιούς «γιατί υποψήφιος Βουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ». Έθεσε ζητήματα που απασχολούν καίρια το νομό, αλλά και την κεντρική διοίκηση του κράτους (ανεργία και μετανάστευση των νέων για την αναζήτηση επαγγελματικού μέλλοντος, ενίσχυση του τομέα Παιδείας και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Υγεία, αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης, ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης με πόρους κ.ά.).

Οι παρεμβάσεις του Β. Γκολφινόπουλου έγιναν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των πολιτών, σε βαθμό που ο υποψήφιος Βουλευτής αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προεκλογικής περιόδου, εντός και εκτός ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Το γεγονός ότι ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Παναγιωτάκης, εξέφρασε ανοικτά τη στήριξή του στον Β. Γκολφινόπουλο επιβεβαιώνει τη δυναμική της υποψηφιότητάς του. Και επιτρέπει την εκτίμηση ότι ο Β. Γκολφινόπουλος μπορεί να ασχολείται για πρώτη φορά με τα πολιτικά πράγματα με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, αλλά θα τον βλέπουμε συχνά μπροστά μας από δω και στο εξής...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015