Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης υποδέχεται τους ψηφοφόρους του, τη Δευτέρα στον «Αστέρα»

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης υποδέχεται τους ψηφο...

Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα

Ανοικτό προσκλητήριο νίκης απευθύνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου (ώρα 7 το απόγευμα) από τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Αστήρ», ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» Γιάννης Λαϊνιώτης, πραγματοποιώντας την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα.

Με όλες τις ενδείξεις να κάνουν λόγο για μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, τόσο σε επίπεδο προσέλευσης κόσμου, όσο και σε παλμό, ο Γιάννης Λαϊνιώτης θα στείλει το αποφασιστικό μήνυμα σε όλη την Αχαΐα για την μεγάλη ανατροπή της 25ης Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ευλογία της Εκκλησίας, με αγιασμό και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του Γιάννη Λαϊνιώτη, ενώ τον Αχαιό πολιτευτή θα προσφωνήσουν δημοσιογράφοι και αγωνιστές της πολιτικής, που στέκονται αρωγοί στον αγώνα του για πανηγυρική είσοδο στη Βουλή, του κόμματος και του ίδιου.

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης θα απευθυνθεί, όπως άλλωστε το συνηθίζει, στη ψυχή και στη λογική των Αχαιών συμπατριωτών του, ξεδιπλώνοντας την προσωπική του πολιτική διαδρομή και ζητώντας την εντολή τους, για να τους  εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας, με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», απευθύνεται στους Αχαιούς πολίτες, τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα:

«Φίλες και φίλοι, ήμουν και είμαι δίπλα σας, κοντά στον καθημερινό πολίτη, στα εύκολα και στα δύσκολα. Με ξέρετε και σας ξέρω! Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Θα είμαι κοντά σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς. Και τώρα και μετά τις εκλογές.

Εγώ δεν αλλάζω τις αρχές μου, ούτε αλλάζω κόμματα σαν… τα πουκάμισα.

Εγώ, δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο!

Παραμένω απολύτως συνεπής σε αυτά που πιστεύω και στις αντιμνημονιακές Αρχές μου, ασυμβίβαστος και ντόμπρος στο λόγο μου.

Γι αυτό και μπορώ, να σας κοιτάζω στα μάτια!

Σας θέλω δίπλα μου!

Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015