Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ο Θανάσης Νταβλούρος επισκέφθηκε ΠΓΝΠ, Π.Υ. και ΤΑΣ

Ο Θανάσης Νταβλούρος επισκέφθηκε ΠΓΝΠ, Π...

“Επιτελούν τεράστιο έργο παρά τις ελλείψεις”

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης κ. Νταβλούρος.

Στην επίσκεψή του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο κ. Νταβλούρος ενημερώθηκε από τον διοικητή του κ. Χαράλαμπο Μπονάνο για την αντιμετώπιση τρεχόντων ζητημάτων και προβλημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος,  ενώ επίσης συναντήθηκε με  καθηγητές της Ιατρικής, τις τεχνικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, το Σωματείο  Εργαζομένων κ.α.

Ο  κ. Νταβλούρος εστίασε στις προσπάθειες που έχουν γίνει από την κυβέρνηση για την εξυγίανση στο χώρο της Υγείας, με την περιστολή της σπατάλης στους διαγωνισμούς προμηθειών ιατρικών υλικών, καθώς και στον εξορθολογισμό των φαρμακευτικών δαπανών με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ενώ συνεχάρη  το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, παρά τις ελλείψεις, ώστε το παρεχόμενο έργο να είναι υψηλού επιπέδου.

Ο κ. Νταβλούρος πήγε  επίσης και στο ΕΚΑΒ, όπου διαπίστωσε τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, δεσμευόμενος ότι θα καταβάλλει προσπάθειες για την ενίσχυση του.

ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ο Αχαιός πολιτικός πραγματοποίησε επίσκεψη και στην Π.Υ. Πατρών, όπου εξήρε το ρόλο ων πυροσβεστών και συνεχάρη το προσωπικό της υπηρεσίας για το έργο που επιτελεί, με κίνδυνο πολλές φορές και της ίδιας τους τη ζωή.

«Η Πυροσβεστική μας, στην ευρύτερη περιοχή, έχε ι στο βιογραφικό της μεγάλες μάχες που δόθηκαν  κάτω από αντίξοες συνθήκες και επικίνδυνες για τη σωματική τους ακεραιότητα και οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Γνωρίζουμε όλοι πως αυτοί οι άνθρωποι βάζουν καθημερινά σε ρίσκο τη ζωή τους για όλους εμάς.Τους είμαστε όλοι μας ευγνώμονες».

 

 

 

NA ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ο κ. Νταβλούρος επισκέφθηκε επίσης την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπου είχε συνάντηση με τον Γ.Γ. Γιώργο Διδασκάλου και στελέχη της, ενώ συνεχάρη το προσωπικό του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων για τις προσπάθειες που κατέβαλλε προκειμένου να δοθεί εγκαίρως η κρατική αρωγή το περασμένο χρονικό διάστημα σε εκατοντάδες δικαιούχους.

Ακολούθως  ο κ. Νταβλούρος παραβρέθηκε στην πίτα των υπαλλήλων του Τ.Α.Σ., ενώ σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Αιγιάλειας, Θανάση Παναγόπουλο ζήτησε από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας, Γ. Σωτηρόπουλο,  τη δημιουργία  γραφείου Σεισμοπλήκτων στην Αιγιάλεια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να υποβάλλουν τα σχετικά αιτήματα μετά τον χαρακτηρισμό της Αιγιάλειας, ως σεισμόπληκτης περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015