Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Απόψε η παρουσίαση του Λευκώματος ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014

Πάτρα: Απόψε η παρουσίαση του Λευκώματος...

Στις 8 το βράδυ στο Επιμελητήριο Αχαϊας

Το φωτογραφικό λεύκωμα για το Πατρινό Καρναβάλι του 2014 υπό τον τίτλο "Το Καρναβάλι της Ελλάδας" παρουσιάζεται σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Πάτρα, στις 8 μ.μ.

Η έκδοση του λευκώματος έγινε με Πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και η αρχή έγινε με το λεύκωμα για το Πατρινό Καρναβάλι του 2013, το οποίο έχει περάσει τα ελληνικά σύνορα.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας στη πρόσκληση προς τα μέλη του Επιμελητηρίου για την εκδήλωση ,"το Επιμελητήριο Αχαίας, με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΡΙΑ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, έχει αναλάβει μία σημαντική πρωτοβουλία με στόχο, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, να στηρίξει τον κορυφαίο θεσμό της Πάτρας που είναι το ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, που παράγει πολιτισμό και προσφέρει εισόδημα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του εμπορίου, της μεταποίησης και του τουρισμού.

Με αρχή το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του 2013, έχουμε αποφασίσει να εκδίδουμε κάθε χρόνο ένα λεύκωμα στο όποιο να αποτυπώνονται όλες οι δράσεις που υλοποιούνται κατά την διάρκεια του καρναβαλιού από την τελετή έναρξης μέχρι και την λήξη του.

Κάθε χρόνο επιλέγεται διαφορετικός φωτογράφος, για την απεικόνιση με την δική του εικαστική αντίληψη και σε απόλυτη ελευθερία για την επιλογή των φωτογραφιών.

Το λεύκωμα, αυτό εκτός από συλλεκτική αξία που έχει,είναι χρήσιμο σαν πρεσβευτής της πόλης μας, στο εξωτερικό, για τον λόγο αυτό είναι και δίγλωσσο.

Ήδη το λεύκωμα του 2013, έχει σταλεί από εμάς, στα Επιμελητήρια όλης της χώρας, σε πρέσβειες ξένων χωρών, εμπορικούς ακολούθους των πρεσβειών μας, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες του εξωτερικού κ.α.

Θέλουμε στις σελίδες των λευκωμάτων όπως αυτό που παρουσιάζουμε αλλά και αυτών που θα ακολουθήσουν, να αποτυπώνεται τι στίγμα των συντελεστών του καρναβαλιού, παλαιών και νέων, ώστε να καταγράφεται σε όλη της διάσταση ο πολιτισμός και η δημιουργική καινοτομία που διαχρονικά παράγεται στην πόλη.

Στα πλαίσια αυτά, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του λευκώματος ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture