Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιανουαρίου

Ζώδια

Αιγόκερως

Δεν είναι και πολύ εύκολο το κλίμα σήμερα γιατί η Σελήνη σχηματίζει πολλές δυσμενείς όψεις. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που πιέζουν για να κλείσουν, αλλά παρουσιάζονται εμπόδια προς αυτήν την κατεύθυνση. Ίσως βγαίνουν ενοχές στην επιφάνεια. Προσοχή σε παρασκήνια, αλλά και σε ανταγωνισμούς ή ψέματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Υδροχόος

Ο οίκος της φιλίας και της δικτύωσης τονίζεται σήμερα αλλά με δύσκολες επιρροές, λόγω των πολλών δυσμενών όψεων της Σελήνης. Έτσι αναμένονται σκληρές ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές με φίλους, γνωστούς και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Προσοχή στις ιδεολογικές, πολιτικές συζητήσεις. Επίσης προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, απώλειες, μπερδέματα και υπεκφυγές.

Ιχθύες

Ενδέχεται να είναι μια μέρα με ταλαιπωρίες σήμερα, λόγω των πολλών δυσμενών όψεων της Σελήνης και θα χρειαστεί υπομονή. Πιθανές σκληρές συμπεριφορές και κριτικές από άτομα εξουσίας ή γονείς. Έντονη σύγχυση, ανταγωνισμοί, θυμός, ψέματα, αυταπάτες. Προφυλάξτε την υγεία σας από δηλητηριάσεις, χημικά, αλκοόλ, ατυχήματα, φλεγμονές, τοξίνωση. Βελτίωση το βράδυ.

Κριός

Σήμερα η Σελήνη απ' τον Τοξότη σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις, οι οποίες μπορεί να φέρουν εμπόδια και προβλήματα σε ταξίδια, σε ζητήματα νομικά και σε σπουδές. Προσέξτε επίσης τις ιδεολογικές, πολιτικές, θρησκευτικές αντιπαραθέσεις ή και τα ψέματα και τις αυταπάτες. Πρόσκαιρο αίσθημα ματαιότητας. Το κλίμα θα ελαφρύνει απ' το βραδάκι.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, ενώ οι πολλές και δύσκολες όψεις που σχηματίζει ενδέχεται να φέρουν εμπόδια σε οικονομικές συνεργασίες, σε δάνεια, κληρονομικά ή άλλα θέματα, ενώ είναι πολύ πιθανό ν' αυξήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε άλλους. Προσοχή σε ίντριγκες και ψέματα με φίλους και γνωστούς.

Δίδυμοι

Πολλές δύσκολες όψεις σχηματίζει η Σελήνη σήμερα, οι οποίες θα δοκιμάσουν τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να υπάρξουν σκληρές ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε προσωπικές αλλά κι επαγγελματικές σχέσεις. Προσέξτε την σύγχυση, τον θυμό, τις αυταπάτες και τα ψέματα. Πρέπει να βρείτε τον δρόμο σας από έναν κυκεώνα.

Καρκίνος

Λόγω των πολλών δυσμενών όψεων που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, αναμένονται αρκετά εμπόδια, μπερδέματα ή αναποδιές στον χώρο εργασίας αλλά και σε καθημερινές δουλειές, γι' αυτό ας έχετε υπομονή. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τις παρεξηγήσεις με δασκάλους, συγγενείς αλλά και συναδέλφους. Προφυλάξτε την υγεία σας και τραφείτε σωστά.

Λέων

Ίσως θα θέλατε ελεύθερο χρόνο σήμερα για να χαρείτε και να παίξετε ανέμελα, όμως οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν εμπόδια στην χαρά και στην δημιουργικότητά σας. Πιθανοί ανταγωνισμοί στα ερωτικά ή με τα παιδιά, ενώ η εμπλοκή του Ποσειδώνα ίσως φέρει ψέματα και μπερδέματα. Προσοχή επίσης σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Παρθένος

Θα χρειαστεί υπομονή η σημερινή μέρα γιατί η Σελήνη σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις που ενδέχεται να σας δοκιμάσουν. Κυρίως επηρεάζονται θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και οι σχέσεις και συνεργασίες – προσοχή σε ανταγωνισμούς, σκληρές συμπεριφορές, ψέματα, μπερδέματα αλλά και σε αναποδιές ή καθυστερήσεις. Πικρά συναισθήματα ή θυμός.

Ζυγός

Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, οι καθημερινές δουλειές αλλά και τα εργασιακά ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν σήμερα απ' τις πολλές δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, γι' αυτό ας έχετε υπομονή. Προσοχή σε σκληρά ή θυμωμένα λόγια και σε ψέματα με συγγενείς, συναδέλφους, συμμαθητές, γείτονες. Βελτίωση στο κλίμα απ' το βραδάκι.

Σκορπιός

Στον οικονομικό σας τομέα δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, αλλά σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις, γι' αυτό είναι πιθανό ν' αυξήσει τα έξοδα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε εξαπατήσεις ή μπερδέματα και απώλειες. Επίσης μπερδέματα, ανταγωνισμοί ή ψέματα μπορεί να υπάρξουν στα ερωτικά ή στις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας μπαίνει το πρωί η Σελήνη και θα συναντήσει τον αυστηρό Κρόνο, γι' αυτό αναμένεται να είναι δύστροπο το κλίμα, με εμπόδια, καθυστερήσεις και σκληρές συμπεριφορές. Επίσης θα σχηματίσει δυσμενείς όψεις με Άρη και Ποσειδώνα, οι οποίες ωθούν σε ανταγωνισμούς, σύγχυση, ψέματα κι αυταπάτες. Προσέξτε την υγεία σας και τα ατυχήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being