Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χαρούμενη πρεμιέρα για την «Τίνκερ Μπελ και το Τέρας του Ποτέ» που θα αρχίσει να προβάλλεται την Πρωτοχρονιά

Χαρούμενη πρεμιέρα για την «Τίνκερ Μπελ ...

Πρόκειται για παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney

Την επίσημη πρεμιέρα της έκανε η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του στούντιο της Disney, «Η Τίνκερ Μπελ και το Τέρας του Ποτέ», την Κυριακή 21/12/2014 στον κινηματογράφο Αθήναιον, στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, ο οποίος γέμισε με μικροσκοπικούς και ενθουσιώδεις θαυμαστές της αγαπημένης νεραϊδοπαρέας.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και οι ελληνικές «φωνές» των νεραϊδών, οι ηθοποιοί δηλαδή που έχουν δανείσει τις φωνές τους στην μεταγλωττισμένη κόπια.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια της έκτης αυτής περιπέτειας, τη Φλώρα, η Κατερίνα Τσάβαλου, που δανείζει τη φωνή της στην  Ίριδα, τη Νεράιδα του Φωτός, καθώς και η Αφροδίτη Αντωνάκη, η Τίνκερ Μπελ όλων των ταινιών.

Στην 6η αυτή ιστορία των νεραϊδών, η εμφάνιση ενός –παραπλανητικά- άγριου πλάσματος, βάζει τις έξι χαρισματικές φτερωτές υπάρξεις στη μεγαλύτερη περιπέτεια της καριέρας τους!

Σύνοψη:

Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως Το Τέρας του Ποτέ. Ενώ η Τίνκερ Μπελ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές, που είναι το σώμα προστασίας της Νεραϊδοχώρας, αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα που διακρίνει μια τρυφερή καρδιά κάτω από το τρομακτικό παρουσιαστικό του τέρατος, πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.

Διάρκεια: 76 λεπτά.

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την εταιρεία Feelgood και σε 3D. Αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View