Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και προβολή του φιλμ "Το Τανγκό των Χριστουγέννων" στον Α.Σ.Τ.Ο. της Πάτρας

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και προβολή...

Απόψε μετά τις 6 το απόγευμα στο στέκι της οδού Βαλτετσίου

Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του θα πραγματοποιήσει ο Α.Σ.Τ.Ο (Αντιεφησυχαστικός Σύλλογος Τωρινών Ονειροπόλων) της Πάτρας σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 από τις 18.00 το απόγευμα και μετά στο στέκι του στην οδό Βαλτετσίου 3.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 18.00 θα έχουμε παζάρι με τις δημιουργίες του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, έκθεση φωτογραφίας από την Ομάδα Φωτογραφίας, η οποία επιμελήθηκε το ημερολόγιο του 2015, χορό από την Ομάδα Παραδοσιακών Χορών και φυσικά την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Το Τανγκό των Χριστουγέννων» στις 20.00 με εορταστικό διάλειμμα! Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά και να απολαύσουμε μαζί την ταινία».

«Το τανγκό των Χριστουγέννων» που έχει βασιστεί στο συγκινητικό μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, μας μεταφέρει στην δεκαετία του 1970… είναι Χριστούγεννα και στο στρατόπεδο Βάτη, στον Έβρο, προετοιμάζονται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Οι σκέψεις, όμως, του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, χωρίς χαμόγελο, αγρίμι, έχει μόνο μια επιθυμία, να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή, σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου.

Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα ζητήσει την βοήθεια ενός φαντάρου, του Λάζαρου Λαζάρου, ενός συνεσταλμένου νεαρού, από τους λίγους που ξεχώριζαν στο στρατόπεδο για την μόρφωση και καλλιέργεια τους. Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα είναι η αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα κορυφωθούν με ένα Τανγκό… Το Τανγκό των Χριστουγέννων… σε μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.

Παίζουν στην ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο Νίκος Κουτελιδάκης και είχε επιτυχία όταν προβλήθηκε στους ελληνικούς κινηματογράφους πριν λίγα χρόνια, οι Γιάννης Μπέζος, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου και Αντίνοος Αλμπάνης.

*Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο σύλλογός ΑΣΤΟ θέλει να προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έτσι καλεί τον κόσμο να φέρει στο σύλλογο σήμερα Κυριακή 21/12, 18.00-23.00 (η προσπάθεια συλλογής έχει ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη) τα εξής είδη, πάνες μωρού, Γάλα Frisolac για νεογέννητα, Τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και ρούχα για όλες τις ηλικίες.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View