Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός
Γενικά, προσέχετε πολύ αυτό το Σαββατοκύριακο! Ενδεχομένως σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως ακόμη και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, να υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία δεν θα είναι ευχάριστα. Την Κυριακή, ωστόσο, το εξάγωνο του κυβερνήτη σας, του Άρη, με τον Ουρανό σάς ωθεί να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε την στήριξη του Ήλιου από τον Τοξότη, ο οποίος για λίγο ακόμη θα ευνοεί τις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και τα μελλοντικά σας σχέδια για ταξίδια, πνευματικές εργασίες (γραπτά, σπουδές) αλλά και νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις.

Ταύρος
Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα. Όσοι από εσάς είστε γεννημένοι τον Απρίλιο θα έχετε μια σημαντική ιδέα το Σάββατο, η οποία θα αφορά ένα οικονομικό σας θέμα, ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε ή ακόμη και ένα ζήτημα των παιδιών σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δείχνει ότι σε κάποια σχέδιά σας που αφορούν είτε τα συναισθηματικά σας, είτε κάποιες μελλοντικές σας επιδιώξεις θα υπάρχει μία ρήξη. Προσέχετε, λοιπόν. Την Κυριακή είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή, την οποία όμως θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι σε μια σημαντική θέση, για να κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή του συνεργάτες σας, αρκεί όμως να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας, του Ερμή, με τον Ποσειδώνα δείχνει πρόοδο στα οικονομικά θέματα. Όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στις σχέσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου θα έχετε τώρα νέα κίνητρα, για να προωθήσετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Οι φίλοι σας σας προσφέρουν την βοήθειά τους.

Καρκίνος
Ακόμη και το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την δουλειά σας. Ενώ αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, με νέες ιδέες να γεννώνται τώρα, και τα νέα σας σχέδια να μπορούν να πραγματοποιηθούν, τόσο οι διαπροσωπικές όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις δείχνουν να παρουσιάζουν μια ρήξη, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-6 Ιουλίου. Προσέχετε, λοιπόν. Ένα οικονομικό θέμα σας, για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ, θα μπορέσετε τώρα να το πραγματοποιήσετε.

Λέων
Οι Λέοντες των τελευταίων ημερών ευνοείστε ιδιαίτερα από την θέση του κυβερνήτη σας, του Ήλιου, για λίγες ημέρες ακόμη, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε κάποια σημαντικά δημιουργικά ή και επιχειρηματικά σχέδιά σας. Όμως, σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, ενώ έχετε κάποιες καλές ιδέες, κάποιες εμπνεύσεις, είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες αντίξοες καταστάσεις ή ενδεχομένως και να σταματήσουν ξαφνικά κατά κάποιο τρόπο. Προσέχετε επίσης την υγεία σας. Ο Άρης, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Αυγούστου. Μια διαφωνία με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να σας ωθήσει σε κάποια αλλαγή, την οποία όμως θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Οι Λέοντες των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια περίοδο, κατά την οποία αναθεωρείτε τις απόψεις σας για κάποια σχέδιά σας. Κάποια οικογενειακά θέματα ή ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, τα οποία σας ταλαιπώρησαν για καιρό, απομακρύνονται πλέον, τουλάχιστον προς το παρόν.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο το τριήμερο που ακολουθεί είναι ένα τριήμερο που «γεννά» σημαντικές ιδέες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας. Θέματα που έχουν σχέση με τα τυχερά παιχνίδια, με τα παιδιά αλλά και με την ερωτική σας διάθεση μπορεί να πάρουν μια απρόσμενη τροπή στη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου. Προσέχετε, διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και αποφύγετε να αναμίξετε τις οικονομικές με τις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Μια κίνηση που θα κάνετε τώρα πάνω σε ένα θέμα της εργασίας σας μπορεί να αποδώσει πολύ σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, μην τα βάζετε με υφισταμένους σας και προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και ένα κλίμα ηρεμίας.

Ζυγός
Για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Οκτωβρίου αυτό θα είναι ένα δύσκολο τριήμερο, με τα οικογενειακά σας θέματα ή κάποιες υποθέσεις της ακίνητης περιουσίας σας να έρχονται στο προσκήνιο και να σας αναστατώνουν. Παρ’ όλα αυτά θα έχετε και ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με νεαρά πρόσωπα. Πολλοί θα θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας, να διακόψετε κάποια σχέση σας, ένα βήμα, το οποίο όμως δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά. Πάντως θα έχετε την βοήθεια φιλικών και συγγενικών σας προσώπων τις ημέρες αυτές.

Σκορπιός
Το κυριότερο θέμα αυτού του τριημέρου είναι οι σχέσεις σας με τους συγγενείς και τους φίλους σας. Ενδεχομένως στις σχέσεις σας αυτές να υπάρξουν κάποιες ρήξεις, ίσως ακόμη και εξαιτίας κάποιου θέματος της εργασίας σας, ή ακόμα και της υγείας σας, την οποία θα πρέπει να προσέχετε. Για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Νοεμβρίου ο Άρης από τον Υδροχόο δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή ή και προβλήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.

Τοξότης
Οι Τοξότες που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορείτε να περιμένετε πολλά καλά, έστω και αν ο Δίας κινείται πλέον σε ανάδρομη πορεία και κάποια σχέδιά σας μπορεί να καθυστερούν ή να αναθεωρούνται. Αν και έχετε έμπνευση, τα οικονομικά σας θέματα δεν φαίνονται να ευνοούνται, ενώ κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αποφύγετε να αναμίξετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σας θέματα, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Ο Κρόνος σιγά σιγά θα κάνει την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Έτσι, πολλά πράγματα θα τα δείτε τώρα αρκετά πιο ρεαλιστικά από όσο τα βλέπατε στο παρελθόν.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους, ειδικά του Δεκεμβρίου, οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές, καθώς ενδέχεται να σημειωθούν κάποια γεγονότα, τα οποία θα σας ικανοποιήσουν. Τώρα έχετε σημαντική έμπνευση, η οποία μπορεί να αποδώσει τόσο σε εργασιακά σας θέματα, όσο και σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, με σπουδές ή πνευματικές εργασίες γενικότερα αλλά και με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, με τον Ήλιο να περνά σε λίγες ημέρες στο δικό σας δεκαήμερο, θα είστε γεμάτοι δύναμη και ζωντάνια. Όμως, αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου, προσέχετε πάρα πολύ τα οικογενειακά σας θέματα και τις υποθέσεις της ακίνητης περιουσίας σας, όπως επίσης και τις ρήξεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, δύο τομείς οι οποίοι ίσως σας φορτίσουν. Προσέχετε, λοιπόν. Με τους φίλους όμως να είναι κοντά σας αυτό το τριήμερο, μην μένετε μόνοι, αποφύγετε την απομόνωση και αποδεχθείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους αυτό το τριήμερο η κοινωνική σας ζωή και οι φίλοι σας, γενικότερα, είναι πολύ σημαντικοί για σας! Όμως, οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, παρά το γεγονός ότι έχετε μια σημαντική έμπνευση, η οποία σας βοηθά να αποκομίσετε κάποια οικονομικά οφέλη. Γενικότερα όμως, οι σχέσεις και οι συνεργασίες που μπορεί να είχατε κατά νου δεν αποδίδουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα δείτε φίλους αλλά και θα γνωρίσετε ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Ειδικά όσοι Υδροχόοι έχετε γενέθλια την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα δείτε σύντομα τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται.

Ιχθείς
Οι φίλοι γενικότερα είναι κοντά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Αποφύγετε όμως να αναμίξετε φιλικά σας πρόσωπα ή κάποια συλλογική δραστηριότητα με τα οικονομικά σας. Θυμηθείτε, αυτή τη στιγμή έχετε αρκετό άγχος. Επίσης, ίσως υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας. Αποφύγετε να δίνετε αφορμές για σχόλια. Ωστόσο, το Σάββατο και η Κυριακή είναι κατάλληλες ημέρες, για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και τις υποχρεώσεις που έχετε προς άλλους.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being