Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η νέα μπάντα της Πάτρας, «Groove A Tete» live αυτή την Δευτέρα

Η νέα μπάντα της Πάτρας, «Groove A Tete»...

Στο αγαπημένο στέκι Beer Bar Q

Ένα νέο μουσικό σχήμα που αποτελείται από Πατρινούς μουσικούς και καλλιτέχνες δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό στην Αχαική πρωτεύουσα.

Ο Johnny Ανδριόπουλος πιάνο, ο Χάρης Πεγιάζης κοντραμπάσο, ο Κώστας Σπυράτος κρουστά, ο Σάκης Τσινούκας κιθάρα και η γλυκιά νεαρή ερμηνεύτρια Γιούλη Ασημακοπούλου τραγούδι, μας συστήνονται πια ως Groove A Tete.

Αγαπημένα τραγούδια ανεξάρτητου στυλ και γλώσσας διασκευασμένα με έναν μοναδικό τρόπο από τους Groove A Tete μας ταξιδεύουν μέσα στους δικούς τους μουσικούς δρόμους.

Οι Swing Latin και ποπ μουσικοί ρυθμοί καθορίζουν το χρώμα της μπάντας και μαζί με την ζεστή φωνή της Γιούλης Ασημακοπούλου κάνουν ιδιαίτερα «φωτεινό» το αποτέλεσμα.

Οι Groove A Tete θα «εκτεθούν» για πρώτη φορά ως μπάντα στο κοινό της πόλης της Πάτρας, στο γνωστό στέκι, το Beer Bar Q, αυτή την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 10 το βράδυ.

Μαζί τους, σε αυτή την εμφάνιση, θα συμπράξει η εξαιρετική ερμηνεύτρια της jazz, Δήμητρα Θεοφανίδη.

Παράλληλα αυτό το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι ο συμπολίτης ταλαντούχος μαέστρος Johnny Ανδριόπουλος υποδέχεται στη σκηνή του Beer Bar Q τους ερμηνευτές Γρηγόρη Πετράκο, Χρυσούλα Στεφανάκη και Γιούλη Ασημακοπούλου οι οποίοι θα παρουσιάσουν live τραγούδια σημαντικών Ελλήνων στιχουργών συνθετών και υπόσχονται στους φίλους του Beer Bar Q να περάσουν όμορφα και απρόβλεπτα.

Τα συγκεκριμένα live έχουν καθιερωθεί και γίνονται όλα τα μεσημεριανά Σαββατοκύριακα του χειμώνα...από τη μια το μεσημέρι και μετά.

Τηλ. κρατήσεων: 2610346097.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View