Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Aπόψε στο Σκαγιοπούλειο, στο Φεστιβάλ RE-culture III, ένα δεκάλεπτο θεατρικό δρώμενο

Aπόψε στο Σκαγιοπούλειο, στο Φεστιβάλ RE...

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του museum theater και αποτελεί κομμάτι της έρευνας της μουσειολόγου, Έλλης Φασόη

Με αφορμή την σημαντική έκθεση «Skagiopouleio Project» στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ Re-culture III, που διοργανώνει η Art in Progress, με επίκεντρο την έκθεση σημαντικών έργων τέχνης της συλλογής του Σωτήρη Φέλιου, σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί  μία δεκάλεπτη θεατρική παράσταση στο Σκαγιοπούλειο Κέντρο, στην οδό Ιεροθέου και Σολωμού, στην Πάτρα.

Η παράσταση είναι σχεδιασμένη στη λογική του museum theater και αποτελεί κομμάτι της έρευνας της μουσειολόγου, Έλλης Φασόη, για την χρήση του θεάτρου ως καλλιτεχνικό μέσο σε εκθέσεις σύγχρονης τέχνης.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Επικεφαλής στην Art in Progress και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Φεστιβάλ RE-culture III είναι ο εικαστικός δημιουργός Κλεομένης Κωστόπουλος.

O δικηγόρος και καταξιωμένος συλλέκτης έργων ζωγραφικής και γλυπτικής, Σωτήρης Φέλιος παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης περίπου 160 έργων του, στις αρχές του Νοεμβρίου 2014 στο RE-culture III στην Πάτρα ενώ ήρθε μία ακόμη φορά. Το εικαστικό Φεστιβάλ RE-culture III αναμένεται να ρίξει αυλαία την τελευταία Κυριακή του χρόνου, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture