Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αύριο το Εορταστικό Σεμινάριο Οpen Face Presentation Canapes & Mousse από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI

Αύριο το Εορταστικό Σεμινάριο Οpen Face ...

Στις 9 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί.

Οι επιχειρήσεις του χώρου της εστίασης και οι επαγγελματίες της μαγειρικής έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέες τεχνικές, τάσεις και εορταστικό food styling για τη δημιουργία καναπέ και μους σε open face παρουσίαση.

Πρωτότυπες πρώτες ύλες, αρχές κοστολόγησης, σύνθεση εορταστικού μπουφέ finger food και ξεχωριστές συνταγές μους θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί.

Εισηγητής είναι ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, executive chef Βασίλης Καρούμπας, o οποίος μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του έχει την επιτυχημένη συνεργασία με τα ξενοδοχεία Hilton, Intercontinental, Astir Palace, Elounda Mare, Grand Chalet, με τα γνωστά Αθηναϊκά εστιατόρια OUI, CAPTAINS, MOORINGS και IDEAL και τις μεγάλες εταιρείες Catering Swissair, Gate Gourmet, Olympic Catering και Papadacos. Ανάμεσα στις συνεργασίες του συγκαταλέγονται το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ κι η Gilli Diet, στην οποία διετέλεσε Διευθυντής του Γαστρονομικού Τμήματος για δέκα χρόνια. Ο κ. Καρούμπας είναι Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Γευσιγνωστών ITQI και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αρχιμαγείρων WACS. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά του στη μοναδική επιτυχία της ανάθεσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Συνεδρίου

Αρχιμαγείρων το 2016 στην Αθήνα. Οι γνώσεις και η εμπειρία του τον καθιστούν γκουρού στο χώρο της Γαστρονομίας καθώς έχει οργανώσει πολλά εστιατόρια και επιχειρήσεις εστίασης και catering.

Πληροφορίες δίνονται στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI στα τηλέφωνα 2610.270 598, 270 293,  Ζαΐμη 21, 5ος όροφος, Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View