Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου καταφθάνει στην Πάτρα

Ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χρισ...

Για μία live μουσική εμφάνιση αυτή την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο αγαπημένος και γνωστός ερμηνευτής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που μετά την διάλυση της boyband των One ακολουθεί εδώ και σχεδόν μία δεκαετία σόλο καριέρα, καταφθάνει στην Πάτρα αυτή την Πέμπτη 13/11/2014 για μία σπέσιαλ μουσική εμφάνιση στο Disco Room της οδού Αγίου Ανδρέου και Πατρέως, στις 23.15, στο πλαίσιο του πάρτι με τίτλο trashformers!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που έχει πάει τρεις φορές με την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον (το 2002 μαζί με τους One και το κομμάτι Gimme πήγαν θαυμάσια καταλαμβάνοντας την 6η θέση) εκτός από τραγουδιστής είναι και ταλαντούχος συνθέτης. Μάλιστα πριν λίγους μήνες επανήλθε δριμύτερος στην δισκογραφία, με ένα δυναμικό και άκρως αισιόδοξο τραγούδι με τίτλο το σύνθημα «Εδώ αρχίζουν όλα». Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου ενώ οι στίχοι είναι του στενού του συνεργάτη, Ζήνωνα Ζιντίλη.

Η παραγωγή του τραγουδιού βασίστηκε εξ ολοκλήρου στην powerpop και στους σημερινούς της ήχους, δίνοντας ένα σημερινό, δυνατό και φρέσκο αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα με το καλοκαίρι που μόλις τέλειωσε. Το κομμάτι «Εδώ αρχίζουν όλα» που κυκλοφορεί από τη MINOS EMI, ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View