Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στον Αντέννα Πάτρας 105,3 την Κυριακή ο συγγραφέας - ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης

Στον Αντέννα Πάτρας 105,3 την Κυριακή ο ...

Το μεσημέρι

Ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης που έχει ανακαλύψει και αναλύσει τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου μέσα από το μοντέλο Tri-anthropo-type Paschalidis θα βρεθεί στην Πάτρα και θα δώσει συνέντευξη στην δημοσιογράφο Μαρία Ορφανού στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας (105.3fm) το μεσημέρι της Κυριακής 2 Νοεμβρίου.

Μετά την συνέντευξη θα βρεθεί στο Ξενοδοχείο Αστήρ όπου θα μας παρουσιάσει το έργο του καθώς και τα τρία καινούρια του βιβλία το Tri-anthropo-type Πασχαλίδης Εκπαίδευση και τα εγχειρίδια γονείς/παιδιά/επικοινωνία και διατροφή/υγεία/αθλητισμός.

Το Tri-anthropo-type Paschalidis Education είναι ένα βιβλίο θεμέλιο για την μάθηση και την ευτυχία, στο οποίο παρουσιάζεται και αναλύεται η εφαρμογή του μοντέλου Tri-anthropo-type Paschalidis στην εκπαίδευση, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο 5o Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης 2013 στο Λονδίνο.

Αγκαλιάζει τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς όλου του κόσμου και μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο για ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ όλων των μελών της σχολικής κοινότητας και για μάθηση για όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές. Δίνει τώρα την δυνατότητα σε κάθε άτομο που εμπλέκεται στην μαθησιακή διαδικασία να γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό, να γίνει πλέον μοναδικός και να μην παρασύρεται από την προσωπικότητά του.

Το βιβλίο Tri--type Πασχαλίδης Education συνοδεύουν τα δύο νέα εργαλεία- εγχειρίδια για τους ειδικούς ψυχικής υγείας των σχολών γονέων: τα εγχειρίδια γονείς/παιδιά/επικοινωνία και διατροφή/υγεία/αθλητισμός. Με την μελέτη και την εφαρμογή της γνώσης που μεταφέρουν τα νέα αυτά βιβλία μπορούμε να πετύχουμε την ευτυχή συνύπαρξη των ατόμων τόσο μέσα στην οικογένεια, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο που περιλαμβάνει και το σχολείο.

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6944634272 και 6980140140.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View