Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τα κρασιά της οινοποιίας Τζουραμάνη κέρδισαν τις εντυπώσεις στη βραδιά που έγινε στο piato

Τα κρασιά της οινοποιίας Τζουραμάνη κέρδ...

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Γνωρίστε και γευστείτε τα Αχαϊκά κρασιά"

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν τα κρασιά της Πατρινής οινοποιίας Τζουραμάνη, στους Πατρινούς που γέμισαν το εστιατόριο piato, στο Ρίον, το περασμένο Σάββατο το βράδυ. Τόσο τα λευκά (ροδίτης και μοσχάτο-ροδίτης), όσο το ροζέ και το κοκκινέλι συγκέντρωσαν επαινετικά σχόλια, ενώ ο Θέμις Τζουραμάνης απάντησε στις ερωτήσεις και έδωσε πληροφορίες για τον τρόπο παρασκευής του κρασιού, για την προέλευση των σταφυλιών και την οικογενειακή οινοποιία που βρίσκεται στου Ρωμανού.

Η παρουσίαση των κρασιών της οινοποιίας Τζουραμάνη έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει το piato και έχει τον τίτλο "Γνωρίστε και γευστείτε τα Αχαϊκά κρασιά". Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό τα Αχαϊκά κρασιά και ειδικά αυτά που παράγονται από μικρομεσαίες και οικογενειακές επιχειρήσεις.

Στις σχετικές βραδιές οι πελάτες του piato έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες γεύσεις, ενώ τα κρασιά προσφέρονται δωρεάν. Για πληροφορίες σχετικά με τα κρασιά Τζουραμάνη μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2610 640818 και 6973823243.

Το εστιατόριο piato βρίσκεται στο Ρίον (Σώμερσετ 53, δίπλα από το Σινέ Κάστρο), το φθινόπωρο λειτουργεί κάθε Παρσκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι και από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του χρησιμποεί για το μενού του μόνον τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα.

Το προσεχές Σάββατο 25 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν και θα προσφερθούν τα κρασιά της οινοποιίας "Βιολογικοί Οίνοι Δημακόπουλου", που λειτουργεί στο Βασιλικό, του Δήμου Ερυμάνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View