Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινούν μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού για αρχάριους και ερασιτέχνες ηθοποιούς στο Act της Πάτρας

Ξεκινούν μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχ...

Η πρώτη συνάντηση είναι αυτή την Τετάρτη 22 Οκτώβρη 2014, 17.00 – 20.00

Το θέατρο act, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα σε συνεργασία με την ηθοποιό Γεωργία Ηλιοπούλου, συστήνει ερασιτεχνική σκηνή και ξεκινά μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού για αρχάριους και ερασιτέχνες ηθοποιούς.

Σκοπός μας είναι μέσα από τα μαθήματα και την σταδιακή γνωριμία με την υποκριτική τέχνη να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε και να δουλέψουμε τα εκφραστικά μας μέσα και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα θέλει να μαγευτεί και να μαγέψει, να ονειρευτεί και να παίξει μέσα από τους αυτοσχεδιασμούς και τις τεχνικές, μέσα από τον υπέροχο κόσμο του θεάτρου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τα μέλη της ομάδας θα έρθουν σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες του χώρου, διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ, στόχος των συναντήσεων, ανάλογα και με τη σύνθεση της ομάδας, θα είναι το ανέβασμα παράστασης στο χώρο του act μέσα το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Πρώτη συνάντηση Τετάρτη 22 Οκτώβρη 17.00 – 20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 6944379220.

Η Γεωργία Ηλιόπουλου έχει γεννηθεί το 1978 στην Πάτρα και αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή «Αρχή», το 2004. Μετά την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο, στο έργο «Το πιστοποιητικό» στο «Από Μηχανής Θέατρο», επέστρεψε στην Πάτρα και έπαιξε σε παραστάσεις όπως: «Κλυταιμνήστρα στον Άδη», «Υπόθεσις 69», «Ο θάνατος του εμποράκου», «Τα δύο μαγικά παραμύθια», «Παραμύθια να τα φας στο πιάτο», «Το φιλί ανάποδα», «Ο Χρυσός Τρίφτης και ο Σεφ-Φέρρης».

Είναι υπεύθυνη ερασιτεχνικών ομάδων από το 2009 με τις οποίες έχει  ανεβάσει πέντε θεατρικές παραστάσεις σε διάφορους θεατρικούς χώρους.

*Η αίθουσα του θεάτρου act κλιματίζεται.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Πελοπόννησος, pelop.gr, thebest.gr, Brainbow, Τέταρτο, newsplus.gr,άρωμα FM, all4fun.gr,tipografeio.gr, presspop.gr, debop.gr, inculture.gr, patrasevents.gr, Sidoux café, City music café, Ποικίλη Στοά, Tag, Σπύρος Νάκας-μουσικός οίκος, Δίηχο, everest.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY HOTEL, NoiseBoxStudio, AGORA, Εκπαιδευτικός Οργανισμός Πρόσημο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture