Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γνωρίστε τα κρασιά της Πατρινής οινοποιίας Τζουραμάνη

Γνωρίστε τα κρασιά της Πατρινής οινοποιί...

Την Κυριακή δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά στο piato

Τη δράση «γνωρίστε και γευτείτε τα Αχαϊκά κρασιά» εγκαινιάζει σήμερα Σάββατο το βράδυ το εστιατόριο piato στο Ρίον, θέλοντας να συμβάλλει στην προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών. Άλλωστε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και συνθέτουν τις ποιοτικές γεύσεις του μενού του, προέρχονται από τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς.

Σήμερα όσοι βρεθούν στο piato θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα κρασιά της Πατρινής οινοποιίας Τζουραμάνη, τα οποία θα προσφέρονται στους πελάτες δωρεάν.

Η οινοποιία Τζουραμάνη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στου Ρωμανού. Tην παραγωγή του κρασιού επιβλέπει η Πατρινή οινολόγος Καλλιόπη Χρονοπούλου. Τα κρασιά που θα προσφερθούν σήμερα είναι το λευκό (ροδίτης και μοσχάτο-ροδίτης), το ροζέ και το κοκκινέλι της οινοποιίας Τζουραμάνη. Το κρασί θα ρέει άφθονο, πιείτε ελεύθερα και άφοβα, συνοδεύοντας το χειροποίητο σουβλάκι, τα ψητά στα κάρβουνα και τις μαμαδίστικες γεύσεις της κουζίνας του piato.

 

Την Κυριακή το μεσημέρι δράσεις και παιχνίδια για παιδιά

Την Κυριακή το μεσημέρι, στην  κάτω αυλή του piato θα φιλοξενούνται δράσεις και παιχνίδια και παιδιά, όπως ζωγραφική, face painting, παιχνίδα κ.ά. Την περασμένη Κυριακή που ξεκίνησαν οι δράσεις για παιδιά, στην αυλή του piato δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στην πάνω αυλή, κάτω από την υπέροχη μουριά, η στα σάλα του piato (ανάλογα με τον καιρό) και τα παιδιά να απολαύσουν το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση.

Piato, Σώμερσετ 53, Ρίον (δίπλα από το Σινέ Κάστρο)

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2610 994329, 6979665777

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View