Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα - Νέα συνάντηση μετά την αθρόα προσέλευση για τη χορωδία της Κοινο_Τοπίας

Πάτρα - Νέα συνάντηση μετά την αθρόα προ...

Θα γίνει τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 21.15 στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας, Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης

Μετά την αθρόα συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση μελών και φίλων της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία χθες Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 με σκοπό τη δημιουργία χορωδίας, κρίθηκε αναγκαίο να καθοριστεί και μια δεύτερη για να μπορέσουν να πάρουν μέρος όλοι όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Η δημιουργία μιας χορωδίας στο πλαίσιο της οργάνωσης στόχο έχει το δημιουργικό συναπάντημα όσων θέλουν να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες στη μελωδία της μουσικής κλίμακας και του πενταγράμμου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά όχι χωρίς υποχρεώσεις. Η συνέπεια και η συνέχεια παρακολούθησης των συναντήσεων – ασκήσεων είναι αυτονόητη προϋπόθεση για όσους θα ήθελαν να πάρουν μέρος στη σύνθεση της ομάδας.

Υπεύθυνος για το συντονισμό της ομάδας έχει αναλάβει ο Νίκος Αναστασόπουλος με αναπληρωτή τη Γωγώ Στεφάτου. Τη δημιουργική δράση κατόπιν παράκλησης των πρωταγωνιστών του εγχειρήματος έχει αναλάβει προσωρινά η Βρισηίς Πετροπούλου (μουσικός).

Για όσους θα ήθελαν να προσθέσουν τη λαλιά τους και να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους δεινότητες στον όμορφο κόσμο των ασμάτων δεν έχουν παρά να καλέσουν στο 6973.250426 (Νίκος) καθημερινά 6-8μμ και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη δεύτερη αυτή συνάντηση γνωριμίας που θα γίνει τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 9.15 μμ στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας, Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου Πάτρας). Λόγω περιορισμένης δυνατότητας θα προηγηθούν οι 25 πρώτοι που θα δηλώσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View