Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Hρώ, Πολυφωνική και Φιλαρμονική Καλαβρύτων σε συναυλία για τον ΣΟΨΥ Πάτρας

Hρώ, Πολυφωνική και Φιλαρμονική Καλαβρύτ...

Το προσεχές Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, στις 20.30 το βράδυ

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα, που ετοιμάζει η Πολυφωνική Χορωδία προκειμένου να ενισχυθεί το καθ’ όλα δημιουργικό και σημαντικό έργο του ΣΟΨΥ Πάτρας (Σύλλογος για τη ψυχική υγεία) και ιδιαίτερα το Νέο Κοινωνικό Στέκι του.

Η συναυλία όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο το προσεχές Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, στις 20.30 το βράδυ.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Μο Ελένη Παπαδοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά) θα ερμηνεύσει το πρόγραμμα που της χάρισε το Α΄ Βραβείο και Χρυσό μετάλλιο στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών της Κωνσταντινούπολης Τουρκίας, τον περασμένο Ιούλιο αλλά και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαβρύτων (Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπαμπαράκος) που θα ερμηνεύσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα κλασσικών και σύγχρονων έργων, ειδικά διασκευασμένων για Φιλαρμονική.

Το δεύτερο μέρος της συναυλίας θα ανοίξει η καταξιωμένη συμπολίτισσα, συνθέτης, πιανίστα και αγαπητή ερμηνεύτρια Ηρώ Λεχουρίτη, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως αφιλοκερδώς προσφερθείσα, όπως και όλοι οι λοιποί συντελεστές, τιμά με την παρουσία και συμμετοχή της τη συναυλία για το  σύλλογο ΣΟΨΥ Πάτρας. Η Ηρώ θα ερμηνεύσει στο πιάνο με την υπέροχη και αισθαντική φωνή της, προσωπικές της δημιουργίες.

Το πρόγραμμα θα κλείσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα των Καλαβρύτων (Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος), η οποία θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από το διεθνές ρεπερτόριο της μουσικής αλλά και έργα του Μάνου Χατζιδάκι, με την ευκαιρία των 20 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου, αισθαντικού μας συνθέτη.

Τα εισιτήρια της συναυλίας, ήδη διατίθενται από τα καταστήματα MUSICAL & DISCOVER και από τα Γραφεία του ΣΟΨΥ Πάτρας καθώς και από τα γραφεία της Πολυφωνικής Χορωδίας στην Κορίνθου 280-Γούναρη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture